Polat Şaşmaz
Favori Üye
Frekans verin bulamadım ben agalar bitmedi İnşallah hadi ya ne olur
Frekans verin bulamadım ben agalar bitmedi İnşallah hadi ya ne olur
aga galiba seni anladım aslında sende benim gibi her bölüm aksiyon gerilim olsun istiyosun ama malesef olmuyo![]()
aga sen her bölüm aksiyon mu istiyonondan mı yoksa
- - - Ekleme - - -
bitti aga kanal avrupa diye bi kanaldı bitti
- - - Ekleme - - -
eski vadideki en kıytırık karakterler arasındaki konuşmalar diyaloglar bile heycan vericiydi
Ben bu sezonla karşılaştırdığımda çoğu bölümü güzel olmadığı kanısına vardım eskilerden. Bu yüzden yani.
Eskilerin bazı bölümleri beğenmememn nedeni ise
1. Zaman çok yavaş ilerliyor 4 bölümde anca 3-4 gün geçiyor.
2. Bir bölümde gerçekleşen olaylar az.
3. En heyecanlı sahnelerde bile coğu zaman müzik olmuyor.
Böyle uzar gider. Hiç bir şey Dört Dörtlük değildir.
- - - Ekleme - - -
Benim ilgimi senaryonun dolgunluğu çeker aga. Aksiyon da çeker tabi ama ben senaryoya bkarım.
ozaman senin iş zor aga mesala diğer bölüm ormanda başlicak ormanda biticek bunu hiç beğenmemen lazım ozaman![]()
ozaman senin iş zor aga mesala diğer bölüm ormanda başlicak ormanda biticek bunu hiç beğenmemen lazım ozaman![]()
Tamam agalar sağolun artık haftaya.Aga bizim kasetçiye gittim sordum Vadinin şu ana kadar gelmiş geçmiş tüm bölümleri sadece 72 tl mıydı neydi.Vadi bitince bütün serilerini alacağım İnşallah.
ulan ilkokulda ebelemece oynardık ben hep çakır oluyodum kankam polatunutamam o günleri unutamam
O bölümde başka olaylar oluyodu ama Ormanda başlayıp ormanda bittiği için pek hoşnut olmamıştım. Ama bölüm güzeldi.
İşte dediğim gibi. Bölümün başından sonuna kadar 1 saat geçiyo anca.
O bölümde başka olaylar oluyodu ama Ormanda başlayıp ormanda bittiği için pek hoşnut olmamıştım. Ama bölüm güzeldi.
İşte dediğim gibi. Bölümün başından sonuna kadar 1 saat geçiyo anca.
ee nedersin ozaman bebeydik yorum yapamıyoduk eminmki sen ozaman küçük yaşta izleseysin daha çok severdin şimdi sana yapmcaık geliyo ama eski günler güzeldi be neyse hadi herkeze hayırlı geceler.![]()
valla bebe falan değildik ben çok net hatırlarım çoğu bölümü çakır öldüğü andaki halimi bile herşeyi yatağım içine girip yorganı örtüp ağlamıştım aşırı seviyodum çakırı eski vadi ulaşılmaz bi yerdedir