Kurtlar Vadisi Pusu 181.Bölüm Tahminleri

aga eksi vadiye laf eden vadiciyi bırak vadi düşmanı bile görmedim xemrexxx revan falan bile eski vadiye laf söyleyemez efsanedir der ve izlemişlerdir de düşün

- - - Ekleme - - -

öyle sanmıyorum öyle. istediğin vadiciye sor vadi forumunda konu aç sor izleyenlere sor bakalım eski vadiyi

tamam agalar tartışmaya gerek yok eski vadi bi kraldır :D

eski vadide her bir karakter başlı başına bi olaydır her biriyle ayrı ayrı bölüm tamamlanabilir yav en basiti deve tuncay abidin sahneleri neydi be :D

Aga dediğim gibi. Siz bütün bölümleri süper sanıyosunuz. Ama hepsi değil. Ben onu diyorum.

Bana Vadi düşmanı gibi davranmayın :bağır:

aga eski vadiye laf söyleyeni ilk kez görüyorum hemde xantier bu :D
tek nedeni dediğim gibi ilk seriyi o yıllarda izlememesi ve o duyguyu alamamasıdır

Aga dediğim gibi. Siz bütün bölümleri süper sanıyosunuz. Ama hepsi değil. Ben onu diyorum.

ya aga sende bizi anlamıyon tabiki bütün sahneleri 10 numaraydı diye bişey yok en kral bölümde bile istemediğimiz sahneler olur ama eski vadide bu olaylar azdı toplasan en fazla 10 bölüm eder geriye kalan bölümler güzeldi be aga

aga eski vadiye laf söyleyeni ilk kez görüyorum hemde xantier bu :D
tek nedeni dediğim gibi ilk seriyi o yıllarda izlememesi ve o duyguyu alamamasıdır

Ben o duyguyu aldım aga. Pusu'dan daha iyi.

Ama 97 bölümü birden kusursuz süper diyosun ama hepsi değil. Ben bunu demek istiyorum. Siz hepsi muhteşemdi diyosunuz.

yav aga eski vadiye laf söylenir mi istediğin vadiciye sor biri senin gibi düşünüyosa ben bu diziyi izlemeyi bırakırım bu kadar iddalıyım
97 bölümünün 97 si de efsanedir her sahnesi dakikası efsanedir

- - - Ekleme - - -

Ben o duyguyu aldım aga. Pusu'dan daha iyi.

Ama 97 bölümü birden kusursuz süper diyosun ama hepsi değil. Ben bunu demek istiyorum. Siz hepsi muhteşemdi diyosunuz.

aga eski vadide hepsi muhteşemdi kusura bakma ama böyleydi

- - - Ekleme - - -

şu an yayınlanan bölüm çakırın ölümünden bikaç sonrası 46 da öldü çakır 50 falan gibi 50 lerde
obaaa om çalıyo

Eski Vadi muhteşemdi ama 97 bölümüyle birden değil ya. Kabullen bunu artık. Sıkıcı bölümü yok muydu?

uf tartışmayı bırakın orman sahnesini izleyin en süper bölümlerden birisi :D

97 nin 97 si de süperdi diyorum ki madem yeni izledin aklındadır sıkıldığın bi bölümü söyle izlicem hemen şimdi
meral gitti :D

oy asiye asiye :D ah ah
merale gıcık oluyodum çakırım onun yüzünden öldü

Aha bu bölüm mesela. Meral'in ölmesi dışında pek önemli olay yoktu.

laz ziya ya bak ya nur içinde yatsın
YÖNETMENLER
OSMAN SINAV
MUSTAFA ŞEVKİ DOĞAN
offfff be offfffffffffffffffffffffffffff

heyt be krallar OSMAN SINAV-MUSTAVA ŞEVKİ yok böyle bir ikili..

- - - Ekleme - - -

laz ziya ya bak ya nur içinde yatsın
YÖNETMENLER
OSMAN SINAV
MUSTAFA ŞEVKİ DOĞAN
offfff be offfffffffffffffffffffffffffff

aga 2 oldu aynı şeyi paylaşıyoz :D

Yahu alıyom o duyguyu. Hatta sizden iyi almışımdır o duyguyu :X

belli belli :kiki: aga sakın vadicilerin yanında eski vadiye laf edim falan deme başka biri dese ben küfür falan ederdim sen kardeşimsin bişey demiyom ama dediklerinin gerçeklikle alakası yok söylim :D