Kurtlar Vadisi Pusu 181.Bölüm Tahminleri

eski müzikler dehşetti cendere cenrede düdüklü tencere :D

Hatta çoğu bölümü sıkıcıydı. Ama bazı bölümleri muhteşem heyecanlıydı.

Söylüyom. Bu eski Vadi aslında o kadarda süper heyecanlı değil bence.

:kiki: :kiki: :kiki: işte buna kahkaha atılır :D aga kesinlikle sonra izlediğin içinbu düşüncedesin başka bi açıklaması yok bunun la şu bölümler dünyada yok dünyada 97 bölümlük kusursuz mükemmellik türk televizyonlarının en müthiş dizisidir sonra pusu gelir

- - - Ekleme - - -

sen vadi izleyen kime sorarsan sor eski vadinin inanılmaz bişey olduğunu söyler ben izlemeye bile kıyamam o bölümleri

:kiki: :kiki: :kiki: işte buna kahkaha atılır :D aga kesinlikle sonra izlediğin içinbu düşüncedesin başka bi açıklaması yok bunun la şu bölümler dünyada yok dünyada 97 bölümlük kusursuz mükemmellik türk televizyonlarının en müthiş dizisidir sonra pusu gelir

aynen öyle eski vadi tartışılmaz efsanedir. :D

eski vadi oynadığında sokakta adam kalmazdı be hey gidi hey

Ya aga Muhrteşem bölümler tabiki var. Harika bölümler var. Ama sıkcı bölümler de çok. 97 bölüm kusursuz diyosun onlardan en fazla 80'i iş yapar.

Son düzenleme:
vadi düşmanı revan bile eski vadi tartışmasız büyük bir efsanedir dedi bikaç ay önce düşünün :D

- - - Ekleme - - -

Ya aga Muhrteşem bölümler tabiki var. Harika bölümler var. Ama sıkcı bölümler de çok. 97 bölüm kusursuz diyosun onlardan en fazla 50'si 60'ı iş yapar.
aga bişey demicem sana :D en sıkıcı bölümü bile bugün koy 20 reytingtir

Efsane'dir ama 97 bölümü de buna katılamaz. O güzel olmayan bölümler diğer süper bölümlerin etkisiyle izlendi.

hangi bölümler sana sıkıcı geliyodu bana sadece sıkıcı gelen tarafı konsey üyelerinin tam dizi biticekken konuşmları geri kalan herşey süperdi

pehh xantier ne diyon aga ya ne sıkıcısı en sıkıcı bölümü hangisi bana söyle hele figuranları bile fenomendi bu dizinin

Ya nasıl hatırlayım. Heyecandan yerimde duramadığım böülm de vardı. Üff artık bitsin dediğim bölümler de vbardı. 2 ay önce izledim işte

ya şu müziğe bak yok böyle bişey arkadaş yok ya böyle bi müzik olamaz

Sıkcı olmasının sebebi bölüm içerisindeki olayların azlığıdır.

o duyguyu alamazsın aga alamamışsın da müziklerinde bile bi duygu vardır herşey zamanında boşuna dememişler sen 2003 teki bölümü 10 sene sonra izlersen bazı yerleri sıkıcı gelebilir ama çakır öldüğünde ağlamıştım ben okulda çakır polat memati ebelemece oynardık o duyguyu bilemezsin

eski vadide racon vardı racon şuraya bak be polat bi mekana 10 tane arabayla giderdi peşpeşe

o duyguyu alamazsın aga alamamışsın da müziklerinde bile bi duygu vardır herşey zamanında boşuna dememişler sen 2003 teki bölümü 10 sene sonra izlersen bazı yerleri sıkıcı gelebilir ama çakır öldüğünde ağlamıştım ben okulda çakır polat memati ebelemece oynardık o duyguyu bilemezsin

Çakır öldüğünde ağlamadım. Ama gözlerim doldu. Memati'ye söylediği an çok feciydi. Ama sen bütün bölümler öyle sanıyosun.

saat epey geç oldu aga adamın uykusu geldi yarın düzelir.

aga eksi vadiye laf eden vadiciyi bırak vadi düşmanı bile görmedim xemrexxx revan falan bile eski vadiye laf söyleyemez efsanedir der ve izlemişlerdir de düşün

- - - Ekleme - - -

Çakır öldüğünde ağlamadım. Ama gözlerim doldu. Memati'ye söylediği an çok feciydi. Ama sen bütün bölümler öyle sanıyosun.
öyle sanmıyorum öyle. istediğin vadiciye sor vadi forumunda konu aç sor izleyenlere sor bakalım eski vadiyi