Söylüyom. Bu eski Vadi aslında o kadarda süper heyecanlı değil bence.
Söylüyom. Bu eski Vadi aslında o kadarda süper heyecanlı değil bence.
![]()
![]()
işte buna kahkaha atılır
aga kesinlikle sonra izlediğin içinbu düşüncedesin başka bi açıklaması yok bunun la şu bölümler dünyada yok dünyada 97 bölümlük kusursuz mükemmellik türk televizyonlarının en müthiş dizisidir sonra pusu gelir
aga bişey demicem sanaYa aga Muhrteşem bölümler tabiki var. Harika bölümler var. Ama sıkcı bölümler de çok. 97 bölüm kusursuz diyosun onlardan en fazla 50'si 60'ı iş yapar.
pehh xantier ne diyon aga ya ne sıkıcısı en sıkıcı bölümü hangisi bana söyle hele figuranları bile fenomendi bu dizinin
o duyguyu alamazsın aga alamamışsın da müziklerinde bile bi duygu vardır herşey zamanında boşuna dememişler sen 2003 teki bölümü 10 sene sonra izlersen bazı yerleri sıkıcı gelebilir ama çakır öldüğünde ağlamıştım ben okulda çakır polat memati ebelemece oynardık o duyguyu bilemezsin
Sıkcı olmasının sebebi bölüm içerisindeki olayların azlığıdır.
saat epey geç oldu aga adamın uykusu geldi yarın düzelir.
öyle sanmıyorum öyle. istediğin vadiciye sor vadi forumunda konu aç sor izleyenlere sor bakalım eski vadiyi
Çakır öldüğünde ağlamadım. Ama gözlerim doldu. Memati'ye söylediği an çok feciydi. Ama sen bütün bölümler öyle sanıyosun.