Kurtlar Vadisi Pusu 162.Bölüm V2 Fragmani

şu fragmana yazacak kelime bulamıyorum sadece bekliyorum o kadar pana aştı artık bu nedir ya

Perşembe günü ilk 10 dakikasını izlerim merak ettim

Ya izlemiyorum cidden görürsün o gün forumda olacam anca o zaman inanırsınız

eski yorum konularında yorumların var konu açarım bak zaten o gün herkes izleyecek inan bu forumda vadi izlemiyom diyenler izliyo ama burda öyle diyolar

eski yorum konularında yorumların var konu açarım bak zaten o gün herkes izleyecek inan bu forumda vadi izlemiyom diyenler izliyo ama burda öyle diyolar
Ben o bölümü izlemiş olabilir ama taş çatlasa 2-3 bölümü yarım yamalak izlemişimdir ama dizi iyi kötü diye bişey demiyorum benim tarzım komedi fragman gayet başarılı yiğidi öldür ama hakkını ver demişler

Izlemeyi düşünüyorum da suskunlar var neyse o gün karar veririm

Ulvi kusura bakmada fragmandan sonra suskunlar batar zaten rakibi yokken 4 reyting aldı

izleyeniyorum ama bazı video siteleri var telefon için oradan bulursam indirip izlerim

inan aga bugüne kadar izlemiş olduğun en muhteşem fragman ya anlatılmaz izle diyorum
aga ben dün bu fragmanı izleyebilmek için 3 saat atv de ki saçma sapan turist diye bi filmi izledim reklam aralarında görebilmek için düşün ve sonunda gördüm süper ötesi demek bile az

- - - Ekleme - - -

Memati ölmemiştir bence

kesin öldü

- - - Ekleme - - -

adam4 objektif ol sence fragman nasıl

herkes bu kadar övdüğüne göre izlerim diziyi
suskunların tekrarına bakarım artik yalnız bölümü beğenmezsem suç sizin

herkes bu kadar övdüğüne göre izlerim diziyi
suskunların tekrarına bakarım artik yalnız bölümü beğenmezsem suç sizin

aga beğenmeme gibi bişey imkansız fragmanı izleyince yorumunu merak ediyorum
bu arada suskunlar bu hafta fena şekilde düşecek gibi gözüküyo şu diziyi bu günde harcıyolar helal show tv ye

aga beğenmeme gibi bişey imkansız fragmanı izleyince yorumunu merak ediyorum
bu arada suskunlar bu hafta fena şekilde düşecek gibi gözüküyo şu diziyi bu günde harcıyolar helal show tv ye

fragmanı şimdilik bulamadım ama izlersem yazarım yorumumu