Perşembe günü ilk 10 dakikasını izlerim merak ettim![]()
ya bırak Allah ını seversen her bölümünü izliyosun ilk 10 dakkaymış izlicem de kimse bişey demez![]()
Ya izlemiyorum cidden görürsün o gün forumda olacam anca o zaman inanırsınız
![]()
Ben o bölümü izlemiş olabilir ama taş çatlasa 2-3 bölümü yarım yamalak izlemişimdir ama dizi iyi kötü diye bişey demiyorum benim tarzım komedi fragman gayet başarılı yiğidi öldür ama hakkını ver demişlereski yorum konularında yorumların var konu açarım bak zaten o gün herkes izleyecek inan bu forumda vadi izlemiyom diyenler izliyo ama burda öyle diyolar
Izlemeyi düşünüyorum da suskunlar var neyse o gün karar veririm![]()
aga kusura bakma da şu fragmanın üstüne sen suskunları izliceksen zevkini sevim senin![]()
izle ve sonra yorum yap![]()
izleyeniyorum ama bazı video siteleri var telefon için oradan bulursam indirip izlerim![]()
Memati ölmemiştir bence
inan aga bugüne kadar izlemiş olduğun en muhteşem fragman ya anlatılmaz izle diyorumaga ben dün bu fragmanı izleyebilmek için 3 saat atv de ki saçma sapan turist diye bi filmi izledim reklam aralarında görebilmek için düşün ve sonunda gördüm süper ötesi demek bile az
- - - Ekleme - - -
kesin öldü
- - - Ekleme - - -
adam4 objektif ol sence fragman nasıl
herkes bu kadar övdüğüne göre izlerim diziyisuskunların tekrarına bakarım artik yalnız bölümü beğenmezsem suç sizin
![]()
aga beğenmeme gibi bişey imkansız fragmanı izleyince yorumunu merak ediyorumbu arada suskunlar bu hafta fena şekilde düşecek gibi gözüküyo şu diziyi bu günde harcıyolar helal show tv ye
fragmanı şimdilik bulamadım ama izlersem yazarım yorumumu![]()