WesTxCoasT
Favori Üye
Memati öldü arkadaşlar intikamı çok acı alınıyor ama Abdülhey gibi şey olursa bilemem polat onu saklamıştı ama sanmıyorum bu fragman beni bitirdi açıkcası
Polat Mematiyi de saklamıştırMemati öldü arkadaşlar intikamı çok acı alınıyor ama Abdülhey gibi şey olursa bilemem polat onu saklamıştı ama sanmıyorum bu fragman beni bitirdi açıkcası
Bence Yaşar.Neden Mi? Çünkü Memati Ölmüş Olsaydı Mezarlıkta 3 kişi değil Yüzlerce Binlerce Kişi Olurdu.
Revan dan Açıklama Bekleniyor.😀d
Aynen İşte Bende Onu Diyorum
Bırak ya gelip boş boş sallar yine huzurumuz kaçmasın
Arkadaşlar Vadi Perşembe Günü Özet Vermiyecek Galiba.Vadi Saat 22:45 te biticekmiş Atv de.Birdaha ki haftada gece 12 lere kadar sürer İnşallah![]()
Zaten gelip huzurumuzu kaçıracak "kurtlar" yazısını gördümü atlar hemen mesaj yazmayın konuya top 15'de gözükmesin sonra revan gelip huzurumuzu kaçırır yine
Bırak ya gelip boş boş sallar yine huzurumuz kaçmasın
Bu Hafta 9 olur.Sonra 21:45 İnşallah
Yok aga 20.45 kadar verir kısa özet sonra başlar yeni bölüm 23.00 biter ben 21.45 diye duymuştum ama yine 9 da sanırım
Zaten gelip huzurumuzu kaçıracak "kurtlar" yazısını gördümü atlar hemen mesaj yazmayın konuya top 15'de gözükmesin sonra revan gelip huzurumuzu kaçırır yine