Kurtlar Vadisi Pusu 162.Bölüm V2 Fragmani

Memati öldü arkadaşlar intikamı çok acı alınıyor ama Abdülhey gibi şey olursa bilemem polat onu saklamıştı ama sanmıyorum bu fragman beni bitirdi açıkcası

Memati Ölmüşse Artık Polatın Sağ Kolu Kara Bence

- - - Ekleme - - -

Memati öldü arkadaşlar intikamı çok acı alınıyor ama Abdülhey gibi şey olursa bilemem polat onu saklamıştı ama sanmıyorum bu fragman beni bitirdi açıkcası
Polat Mematiyi de saklamıştır:D Hastaneden Başka Bir Eve Gitmiştir Memati.Sonra Polatta Mezara Ceset değil başka birinin cesedini koyuyordur.Bence O Mezarlıktaki gömdüğü yaşar

İzlieyeceğiz ve göreceğiz ama bu 2 fragman süper Saat kaçta başlarsa başlasın 1. olur kesin reytinglerde bence

Suan soysal medya, bir cok haber siteleri, atv'nin resmi sitesi gibi bir cok yerler Vadi ile sarsiliyor... Atv'ye bir göz attin..

Zaten gelip huzurumuzu kaçıracak "kurtlar" yazısını gördümü atlar hemen mesaj yazmayın konuya top 15'de gözükmesin sonra revan gelip huzurumuzu kaçırır yine :d

Sataşmaya gerek yok zaten fragman süper aksi yorumlar gelmiyor bu kada rtanıtım yapılıp zirvede olmaması imkansız zaten

Dizide kim ölürse ölsün, herzaman icin soluksuz bir sekilde devam ediyor. Iste bu yüzden dizi vazgecilmez oluyor. Dizide önemli birisi öldügünde, izlemekten vazgececegimize, tam tersi dizi daha cok vazgecilmez bir hale geliyor. Memati'nin ölmesi cok iyi oldu. Helal Olsun bu Senaristlere gercekten, kimi nezaman nasil öldüreceklerini biliyorlar.

Cakir öldükten sonra, senaryo genisledi, büyüdü, cok farkli bir Kurtlar Vadisi izledik ondan sonra. Simdi de aynisi olacaktir, Memati'nin ölümünden sonra, bambaska bir Kurtlar Vadisi bekliyor bizi... Bunu da sezonun ilk bölümün fragmani kanitliyor.

Pana Film kendi sloganinin hakkini veriyor... "Herzaman daha iyisini yapabiliriz" diyen Pana Film bunu bir kez daha kanitladi.. Helal Olsun Pana Film!

Son düzenleme:
bu fragman da rekor kira bilir simdiden 350 bin i gecti

- - - Ekleme - - -

müzikleri Call of duty nin ki gibi olmus