Kurtlar Vadisi Pusu 162.Bölüm V2 Fragmani

şu fragmana yazacak kelime bulamıyorum sadece bekliyorum o kadar pana aştı artık bu nedir ya

:D Ya izlemiyorum cidden görürsün o gün forumda olacam anca o zaman inanırsınız :D

eski yorum konularında yorumların var konu açarım bak zaten o gün herkes izleyecek inan bu forumda vadi izlemiyom diyenler izliyo ama burda öyle diyolar

eski yorum konularında yorumların var konu açarım bak zaten o gün herkes izleyecek inan bu forumda vadi izlemiyom diyenler izliyo ama burda öyle diyolar
Ben o bölümü izlemiş olabilir ama taş çatlasa 2-3 bölümü yarım yamalak izlemişimdir ama dizi iyi kötü diye bişey demiyorum benim tarzım komedi fragman gayet başarılı yiğidi öldür ama hakkını ver demişler :)

Izlemeyi düşünüyorum da suskunlar var neyse o gün karar veririm :)

izleyeniyorum ama bazı video siteleri var telefon için oradan bulursam indirip izlerim :)

inan aga bugüne kadar izlemiş olduğun en muhteşem fragman ya anlatılmaz izle diyorum :D aga ben dün bu fragmanı izleyebilmek için 3 saat atv de ki saçma sapan turist diye bi filmi izledim reklam aralarında görebilmek için düşün ve sonunda gördüm süper ötesi demek bile az

- - - Ekleme - - -

Memati ölmemiştir bence

kesin öldü

- - - Ekleme - - -

adam4 objektif ol sence fragman nasıl

inan aga bugüne kadar izlemiş olduğun en muhteşem fragman ya anlatılmaz izle diyorum :D aga ben dün bu fragmanı izleyebilmek için 3 saat atv de ki saçma sapan turist diye bi filmi izledim reklam aralarında görebilmek için düşün ve sonunda gördüm süper ötesi demek bile az

- - - Ekleme - - -

kesin öldü

- - - Ekleme - - -

adam4 objektif ol sence fragman nasıl

herkes bu kadar övdüğüne göre izlerim diziyi :) suskunların tekrarına bakarım artik yalnız bölümü beğenmezsem suç sizin :)

herkes bu kadar övdüğüne göre izlerim diziyi :) suskunların tekrarına bakarım artik yalnız bölümü beğenmezsem suç sizin :)

aga beğenmeme gibi bişey imkansız fragmanı izleyince yorumunu merak ediyorum :D bu arada suskunlar bu hafta fena şekilde düşecek gibi gözüküyo şu diziyi bu günde harcıyolar helal show tv ye

aga beğenmeme gibi bişey imkansız fragmanı izleyince yorumunu merak ediyorum :D bu arada suskunlar bu hafta fena şekilde düşecek gibi gözüküyo şu diziyi bu günde harcıyolar helal show tv ye

fragmanı şimdilik bulamadım ama izlersem yazarım yorumumu :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,401
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU