Kurtlar Vadisi Pusu 161 Bölüm Yorumları [ Sezon Finali ]

beni bu yaşıma kadar ağlatabilen 2 sahne oldu
1.çakırın ölmesi 2.side bu sahnedir bu nedir ya tekrar tekrar izliyom o sahneyi :(:(

memati ölmemeli

- - - Ekleme - - -

memati ölmemeli

Ben bu gece uyuyamam kesin :( yatakta döner dururum :( kendimi zor tuttum ağlamamak için ben yarın ki karneyi alıcam onu düşünüyordum mematiyi düşünmekten onuda düşünemiyorum mematiden başka bir şey düşünemiyorum :(:( sadece bu gece değil 1 ay uyuyamam ben

memati olsun polat olsun abdulhey olsun hepsi kardeşim gibi olmuşlar dizide bişey olsa acayip üzülüyorum

çakır ölürken acayip ağlamıştım mematidede yaş geldi gözümden kötü oldu bu ya

aynen :(

- - - Ekleme - - -

Ben bu gece uyuyamam kesin :( yatakta döner dururum :( kendimi zor tuttum ağlamamak için ben yarın ki karneyi alıcam onu düşünüyordum mematiyi düşünmekten onuda düşünemiyorum mematiden başka bir şey düşünemiyorum :(:( sadece bu gece değil 1 ay uyuyamam ben
bende valla uykum gelmiyo hiç

süleyman çakır'ın mezardan çıkıp memati'yi vurduğu sahneyle bu sezonu kapatmıştır.

sen misin abinin kızına , çocuğun yaşındaki kıza göz koyan. işte adama böyle yaparlar.
(meyyit, 07.06.2012 23:13)

bu yoruma koptum😀d:d

Birde şu benim ünlü şeyi resmini koymadan armağan ediyim diyom ama ceza aldım :( bir kürtaj konusunda cümleyi sansürlememe rağmen ceza aldım :( bundan sonra koymayacağım forumdaki bazı kişilere müjdemi isterim

Forum İstatistikleri

Konular
176,265
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs