Gerek kalmamışSerdar Ortaç olabilir
Gerek kalmamışSerdar Ortaç olabilir
Boş bulunmuş 12.Adam, hemen Serdar yapsın sorun çözülsünGerek kalmamış![]()
Peki Serdar Yapacağım.Boş bulunmuş 12.Adam, hemen Serdar yapsın sorun çözülsün![]()
Foto da yakıyor ha.Uygun mudur?@Dosi
Valla he, ben seçsem bulamamFoto da yakıyor ha.![]()
Yapamam kiDamien sana çok iyi ceza vermiṣ @12.Adam![]()
Ben onada tamam demedim. Senin isteğini hemen yapmaya meyilli.Boş bulunmuş 12.Adam, hemen Serdar yapsın sorun çözülsün![]()
Ben lisedeyken sınıfım yenildi mi böyle ceza veriyorum hatta benim antrenman tarzım İrlanda tarzıDamien sana çok iyi ceza vermiṣ @12.Adam![]()
Mersi , ama Mosi küsmüş banaValla he, ben seçsem bulamamYakışmış
![]()
Bence tam anlamadı durumu, üstüne gitme yazıktırBen onada tamam demedim. Senin isteğini hemen yapmaya meyilli.
Senin gönlün olsun. Ben klipler açılırken diss attığı bir isim seçerdim.
Neyse arkadaşa cezam muhatap olmamak….
Düzelirsiniz yaMersi , ama Mosi küsmüş bana
Safari’den görsellerden karşıma çıktı.
işte senin istediğin oldu. Olayı ortaya atan benim. Ben niye liste dışı oldum?Serdar’a da gıcık olduğunu söylüyordu. Hem benim istediğim hem onun gıcık olduğu bir isim işte
Düzelirsiniz ya![]()
Zor ama biraz burnumuzu sürteceğiz.Bence tam anlamadı durumu, üstüne gitme yazıktır
Serdar’a da gıcık olduğunu söylüyordu. Hem benim istediğim hem onun gıcık olduğu bir isim işte
Düzelirsiniz ya![]()
Artık olan oldu yapacak bir şey yok çünküişte senin istediğin oldu. Olayı ortaya atan benim. Ben niye liste dışı oldum?![]()
O ne isterse yapmaya hazırım.Artık olan oldu yapacak bir şey yok çünküSen inatsın, diretirsin.
2 tane istemediğin bir avatardan sonra istediğin bir avatar yapsa kabul edecek misin?![]()
O ne isterse yapmaya hazırım.
Cezamı çekiyorum.Bu 12.Adam hiç değiṣmez. Herkesin gönlü olsun diye uğraṣır. Olan kendisine olur.![]()
hayir, is istren gecti,. Bende kendi cezami uyguluyorum.Artık olan oldu yapacak bir şey yok çünküSen inatsın, diretirsin.
2 tane istemediğin bir avatardan sonra istediğin bir avatar yapsa kabul edecek misin?![]()
O zaman o ceza çekilecek, yapacak bir şey yokhayir, is istren gecti,. Bende kendi cezami uyguluyorum.
ayrica sende bi basta alindin![]()