hiç tahmin etmemişdim çakırın yanına gidip öyle konusacağını biz bunu görmek istiyorduk işte
elifin şarkısını çaldılar çok hoştu polat en çok sevdiği kızı hatırlamayacakta kimi hatırlayacak böyle eskileride hatırlatsınlarki sarsın vadi![]()
vadiciler fatmagülcülerden daha duygusalmış onu öğrendik bu akşam![]()
O bölümde bende ağlayacaktım neredeysevadiciler fatmagülcülerden daha duygusalmış onu öğrendik bu akşam![]()
Dostum mesajını silmelisin yada düzeltmelisin yoksa ''karşıdaki kışkırtıcı mesaj''dan dolayı ceza alıcanemre git fatmagülün 78 bölümüne atsana yorumlarını fazla çöplük yaratıyorsun burda
istediğim yere atarımyalan mı nerdeyse hüngür hüngür ağlıcanız altı üstü dizi karakteri
10-15 dakikalık reklamı bile izledim yani o sahnede acaip merak ettim bitiş yerini![]()
Sende vadici olsan sende ağlardın memati diziye renk katıyor dizinin tuzu biberi bence ölmez ölürse reytingler...istediğim yere atarımyalan mı nerdeyse hüngür hüngür ağlıcanız altı üstü dizi karakteri
Sende vadici olsan sende ağlardın memati diziye renk katıyor dizinin tuzu biberi bence ölmez ölürse reytingler...![]()
Aynen aga yerimden bile kıpırdamadım reklamda10-15 dakikalık reklamı bile izledim yani o sahnede acaip merak ettim bitiş yerini![]()