Kurtlar Vadisi Pusu 12.Sezon Tahminleri

Ben onu o kadar da sevmiyorum bence en iyisi pusunun ilk jenerigi
ilk vadideki jeneriği seviiyorum çünkü bana eski günleri hatırlatıyor, pusu nun jeneriğini istiyorum çünkü daha profesyonelce hazırlanmış ve daha kaliteli

kanal d tam ekran yayın yapıyor mu ve tabi bir de hd yayına geçicek mi

bende sana bakıyordum abi dün göremedim seni kazayla uyumazsam görüşürük tabi ki

bende sana bakıyordum abi dün göremedim seni kazayla uyumazsam görüşürük tabi ki
dün gece iftar programına katıldım dışardaydım gece 00,30 da geldim ama allah nasip ederse yarın bizde iş yok bugün sahura kadar ayakta olurum eğer sende uyumazsan konuşuruz

inş ya iftara kadar uyumayı başarırsm geceyi garantileriz ama yine de uyumam ya

ramazanda hafta sonlarını çok seviyorum sahura kadar ayaktayım haftaiçinde olduğum kadar telaşım yok large large takılıyorum

kanal d nin yayın formatı hakkında bir bilgin var mı

yok ne yazık ki @mrt-06 bilir belki
Sitelere bakmıştım Star, Show, Fox, ATV ücretsiz HD yayına geçiyorlar ayın 15'inde. ATV zaten geçmişti gerçi. Kanal D'nin henüz hiçbir sitede ücretsiz HD'ye geçeceğini görmedim. :)

Eğer şeyi diyorsan, 16:9 yayın yapıyor. :)

hadi be hem hd yayına geçmyecek hem de 16:9 bari bu düzgün olsaydı

Sitelere bakmıştım Star, Show, Fox, ATV ücretsiz HD yayına geçiyorlar ayın 15'inde. ATV zaten geçmişti gerçi. Kanal D'nin henüz hiçbir sitede ücretsiz HD'ye geçeceğini görmedim. :)

Eğer şeyi diyorsan, 16:9 yayın yapıyor. :)
evet şeyi diyordum çok saol atacan kardeş bilgilendirmen için @-KADİR- gördün umarım