ilk vadideki jeneriği seviiyorum çünkü bana eski günleri hatırlatıyor, pusu nun jeneriğini istiyorum çünkü daha profesyonelce hazırlanmış ve daha kaliteliBen onu o kadar da sevmiyorum bence en iyisi pusunun ilk jenerigi
ilk vadideki jeneriği seviiyorum çünkü bana eski günleri hatırlatıyor, pusu nun jeneriğini istiyorum çünkü daha profesyonelce hazırlanmış ve daha kaliteliBen onu o kadar da sevmiyorum bence en iyisi pusunun ilk jenerigi
Aynen ilk jenerikin manevi degeri var ama benim icin 2.siradadirilk vadideki jeneriği seviiyorum çünkü bana eski günleri hatırlatıyor, pusu nun jeneriğini istiyorum çünkü daha profesyonelce hazırlanmış ve daha kaliteli
bende seni arıyordum bu gece müsait olursan vadi sohbeti yaparızkanal d tam ekran yayın yapıyor mu ve tabi bir de hd yayına geçicek mi
dün gece iftar programına katıldım dışardaydım gece 00,30 da geldim ama allah nasip ederse yarın bizde iş yok bugün sahura kadar ayakta olurum eğer sende uyumazsan konuşuruzbende sana bakıyordum abi dün göremedim seni kazayla uyumazsam görüşürük tabi ki
nasip diyelim yarın iş var mı?inş ya iftara kadar uyumayı başarırsm geceyi garantileriz ama yine de uyumam ya
Sitelere bakmıştım Star, Show, Fox, ATV ücretsiz HD yayına geçiyorlar ayın 15'inde. ATV zaten geçmişti gerçi. Kanal D'nin henüz hiçbir sitede ücretsiz HD'ye geçeceğini görmedim.
evet şeyi diyordum çok saol atacan kardeş bilgilendirmen için @-KADİR- gördün umarımSitelere bakmıştım Star, Show, Fox, ATV ücretsiz HD yayına geçiyorlar ayın 15'inde. ATV zaten geçmişti gerçi. Kanal D'nin henüz hiçbir sitede ücretsiz HD'ye geçeceğini görmedim.
Eğer şeyi diyorsan, 16:9 yayın yapıyor.![]()
Önemli değil abi.evet şeyi diyordum çok saol atacan kardeş bilgilendirmen için @-KADİR- gördün umarım
Öyle gözûkûyor in§allah onlar tam gaz çalI§malara ba§lamI§lardIrherhalde ramazan bitene kadar vadiden ses çıkmayacak
yeni sezon çekim tarihleri belirlenmişÖyle gözûkûyor in§allah onlar tam gaz çalI§malara ba§lamI§lardIr
Ne zaman baslayacaklar herseyden cok senarist grubunu cok merak ediyorum pananin artik paraya kIyma zamanI geldi yeter artik imdatlari §urupcu ihsanlari seyrettigimiz kaliteli ismine saygi duyulan tiyatroculari bekliyoruzyeni sezon çekim tarihleri belirlenmiş