Kurtlar Vadisi Pusu 12.Sezon Tahminleri

Valla aklIndan hep o usta geciyor ama zor ikna edilir

Valla hacI seyretmeyenler bile §ener §en usta niyetine izler inanIlmaz patlama olur eski vadi reytinglerine ula§IlIr
bizim için reyting sorun değil abi her türlü rekoru kıracak güçteyiz

ben istemem aga geçti o devir

abi dur daha hazirandayız :D
Valla takas karde§ bu kanal d ve tanItIm acayip gaza getirdi beni samimi olarak söylemek gerekirse hic ûmidim yoktu taki o tanItIma kadar biran önce her§ey olsun istiyorum ne zaman ff e girdem vadi ile ilgili konu görsem bismillah deyip konuya giriyorum o derece yani

bizim için reyting sorun değil abi her türlü rekoru kıracak güçteyiz
Reyting önemi yok diyon ama bu sene özellikle ab grubunda cok dû§tûk ve milletin agzIna sakIz olduk onun icin bu sezon reyting senarya acIsIndan benim icin cok önemli bazI insanlarInda agzInI kapama zamanI geldi artIk bu sene bizi öksûz bIraktIlar bu konuda cok doluyum

kanal d tam ekran yayın yapmıyor mu ya? şimdi aklıma takıldı

yeni sezonda acaba ofis ne olacak? büyük bir ihtimalle polatı yeni ofisde görecez

abi zaten bir de şöyle bir durum var raci tebligat gönderdi ya necati şaşmaz a mekanı boşaltması için tam emin değilim ama zaten büyük bir ihtimalle o ofiste raci de kalacak yani ister istemez bir mekan değişikliği olacak diye düşünüyorum

abi zaten bir de şöyle bir durum var raci tebligat gönderdi ya necati şaşmaz a mekanı boşaltması için tam emin değilim ama zaten büyük bir ihtimalle o ofiste raci de kalacak yani ister istemez bir mekan değişikliği olacak diye düşünüyorum
resimleri çıkmıştı zannedersem ümraniye tarafında bir yer olacak

evet pana filmin yeni binası diye fotoğraflar çıktı bakalım bizim ofiste mi orda yer alıcak ki büyük ihtimal aynı yerde olurlar zaten

Yeni Sezonda..

Kanal D'ye eski jenerikle dönelim.. eskisi bir başka hava veriyor.
Yeni sponsor yeniden Next&Nextstar olmalı
Fragmanlar yine kısa ve öz olmalı.. bölümden ne kadar az detay yer alırsa, bölüm sonra o kadar heycanlı olacaktır..
120, 130 dakikalara gerek yok.. başladığı gibi bitsin, tadı damağımız da kalsın..

Taptalk 2

eski jenerik in gelmesini bende isterim açıkçası ya da yepyeni bir jenerik daha ama tabi bunun pek sanmıyorum olacağını