Kurtlar Vadisi Pusu 12.Sezon Tahminleri

tamam anlıyorum hepimiz heyecanlıyız amma o kadar da değil aga naptın ya 😀 senaryo özellikle vadi için olmazsa olmazdır ama ben necati şaşmaz a güveniyorum

ama tabi bu gelişmeler çok çok iyi yani şimdidengeçtiğimiz sezonun çok önünde bir sezonun bizleri beklediğini söylebiliriz
o kadar aga bu takviyeler o kadar dedirtiyor artık :D

aga gel şu diziye bir tane düzgün bir senarist bulalım ortada risk kalmasın kafamız rahat olsun :X
aga mutlaka ayarlanmıştır biz 1 düşünüyorsak onlar 1000 düşünüyor merak etme :D

10527620_624230961025490_2865628920145086304_n.jpg

ama tabi ki şu da var serdar akar öyle boş bir adam değil geri döndüyse mutlaka iddialı olmak istiyecektir dediğin gibi biz rahat olalım seneye vadi ezingo yapmaya geliyor 😀

aga mutlaka ayarlanmıştır biz 1 düşünüyorsak onlar 1000 düşünüyor merak etme :D

10527620_624230961025490_2865628920145086304_n.jpg
aga yeni mibu foto yoksa sen pylaşmasıın gerçi

soner yalçın ismi kesinlikle olamaz onu geçelim lütfen agalar ismini anmaya gerek bile yok

10487537_307775809384332_1217248250581012262_n.jpg

Abdüle yeni hayatında başarılar..

ya tabi ki adamlar onu planlamışlardır işte biz vadi nin hep en iyisi olması için böyle herşeye kafa yoruyoruz ama her zaman söylediğim gibi necati şaşmaz bu sezona epey iyi hazrlanıyor onu yarı yolda bırakanlarla mutlaka hesaplaşıcaktır ve rüştünü ispat etmeye çalışacaktır

ya tabi ki adamlar onu planlamışlardır işte biz vadi nin hep en iyisi olması için böyle herşeye kafa yoruyoruz ama her zaman söylediğim gibi necati şaşmaz bu sezona epey iyi hazrlanıyor onu yarı yolda bırakanlarla mutlaka hesaplaşıcaktır ve rüştünü ispat etmeye çalışacaktır
Haci bo§una ugra§ma takas bugun muhabbet etme gununde deil hemen kestirip atiyor

Haci bo§una ugra§ma takas bugun muhabbet etme gununde deil hemen kestirip atiyor
yok be abi ne alakası var her an çıkabilirim o yüzden uzatmıyorum :D
kadir aynen öyle aga usta satış yapanlardan hecabı soracak çok fena hemde
iki büyük usta serdar akar ve selahattin sancaklı of of of heycan tavan :D

1 ay sonra fragmanlar çıkmaya başlar

olsun abi sen varsın ya 😀

takas a fazla yüklenme

yok be abi ne alakası var her an çıkabilirim o yüzden uzatmıyorum :D
kadir aynen öyle aga usta satış yapanlardan hecabı soracak çok fena hemde
iki büyük usta serdar akar ve selahattin sancaklı of of of heycan tavan :D

1 ay sonra fragmanlar çıkmaya başlar
eee en geç ağustos başınnda bir tanıtım frağmanı daha yayınlamalrı lazım eylül ilk haftası da bölüm frağmanı yayınlanır 15 gün yeterli bir zaman bunun için

DİKKAT

biz Cahit i stardan sonra diziye girdi sanıyoduk ya Cahit Show Tv zamanında dizide sıradan adam olarak rol almış
10407684_1524937797729476_8789555054417457752_n.jpg

takas a fazla yüklenme

eee en geç ağustos başınnda bir tanıtım frağmanı daha yayınlamalrı lazım eylül ilk haftası da bölüm frağmanı yayınlanır 15 gün yeterli bir zaman bunun için
Yok takasa yuklenmem ben yuklenme haddimi dun tûkettim ben herzaman burdayim kardesim muhabbete hazirim

takas a fazla yüklenme

aga ağustostan sonra yavaş yavaş tanıtımlar çıkmaya başlar
dikkat ettiniz mi bilmiyorum kanal d tanıtım fragmanını pek yayınlamıyor artık yeni tanıtım hazırlanıyor olabilir

Yok takasa yuklenmem ben yuklenme haddimi dun tûkettim ben herzaman burdayim kardesim muhabbete hazirim
kime yüklendin abi dün :D

10492395_1524509271105662_8929730415462434552_n.jpg

MR.KEY ve hayranı

aga ağustostan sonra yavaş yavaş tanıtımlar çıkmaya başlar
dikkat ettiniz mi bilmiyorum kanal d tanıtım fragmanını pek yayınlamıyor artık yeni tanıtım hazırlanıyor olabilir

kime yüklendin abi dün :D

10492395_1524509271105662_8929730415462434552_n.jpg

MR.KEY ve hayranı
Bu konular uzun ve derin mevzuular takas kardes ayakustu uluorta konusulacak konular deil uygun ve zamanin bol oldugu birgun konusulur zaten yeni sezon basladiginda bazi seyler kabak gibi ortaya cikacak az kaldi

Bu konular uzun ve derin mevzuular takas kardes ayakustu uluorta konusulacak konular deil uygun ve zamanin bol oldugu birgun konusulur zaten yeni sezon basladiginda bazi seyler kabak gibi ortaya cikacak az kaldi
abi eylülü hiç olmadığı kadar sabırsızlıkla bekliyorum inanılmaz şekilde :D
ben her yaz dönemi böyleyim başka dizilerde bi cacık olmaz kaldığı yerden devam eder ama vadi sezon finali başka bir olay yeni sezon başka bir olay oluyor çok değişim oluyor o yüzden de merak ve heycan tavan yapıyor
hele ki bu transferler falan off off off :D

12. Sezon bence 11. Sezona göre çok daha iyi olacak.
ondan şüphemiz bile yok atv den kurtulduk o bile yeter yani

abi eylülü hiç olmadığı kadar sabırsızlıkla bekliyorum inanılmaz şekilde :D
ben her yaz dönemi böyleyim başka dizilerde bi cacık olmaz kaldığı yerden devam eder ama vadi sezon finali başka bir olay yeni sezon başka bir olay oluyor çok değişim oluyor o yüzden de merak ve heycan tavan yapıyor
hele ki bu transferler falan off off off :D
aga ne başka dizisi ya diğerleri nin kategorisiyle vadi bir değil onlar sadece bir dizi, o değilde bahadır ların dizisi ne olacak? ister misin perşembeye koysunlar

ondan şüphemiz bile yok atv den kurtulduk o bile yeter yani

aga ne başka dizisi ya diğerleri nin kategorisiyle vadi bir değil onlar sadece bir dizi, o değilde bahadır ların dizisi ne olacak? ister misin perşembeye koysunlar
isterim ama onlar koymaz o kadar ileri gitmezler

Forum İstatistikleri

Konular
176,491
Üyeler
8,562
Son Üye
Aliepeto