Kurtlar Vadisi Pusu 12.Sezon Tahminleri

Biliyorum ama yurdakul ilk vadinin turgutta pusunun ilk zamanlarinin senaeistleri neyse arkada§ konuyu sen bulup cikariyorsun adam burayi takip ediyor sonrada kendi bulmu§ gibi konuyu aciyorr bide pi§kinlik en ûst dûzeyde bazIlarI artIk cok komik oluyorlar kendilerini rezil ediyorlar afferin onlara cok konu aciyorlar cok hit aliyorlar ama insanlarin nazarinda itibarlari yerle bir tabi anlayana
evet fark ettim ve konuya mesaj dahi yazmadım dediklerine katılıyorum sen zaten söylenilmesi gerekeni söylemişsin

bu arada şunuda söyliyim yeni senarist takviyeside kesin yapılacakmış belki de yapıldı ama açıklanmadı necati şaşmaz bizim de beklediğimiz ve istediğimiz daha aktif olacak

evet fark ettim ve konuya mesaj dahi yazmadım dediklerine katılıyorum sen zaten söylenilmesi gerekeni söylemişsin
Ben zaten bazilarinin actigi hicbir konuya yorum yapmayacam artik bazI insanlara tavir koyma vakti geldi artik bu i§lerin §irazesi kaydI ve ben bu ikiyuzlulukte asla olmam kendileri calIp kendileri oynasinlar

Tebrik ederim ksrde§im seni konuyu ilk sen bize duyurdun her zaman yeni haberlerini bekleriz
eyvllah abi zaten burda bulnmamızın amacı fikir alışverişinde bilgi alışverişinde bulunmak yoksa en fazla mesajı yazmak vs. gibi amaçlar değil en azından benim adıma böyle

Tebrik ederim ksrde§im seni konuyu ilk sen bize duyurdun her zaman yeni haberlerini bekleriz
eyvllah abi zaten burda bulnmamızın amacı fikir alışverişinde bilgi alışverişinde bulunmak yoksa en fazla mesajı yazmak vs. gibi amaçlar değil en azından benim adıma böyle
Aynen ben bu konularda bilgi fakiriyim nereden haber alinir onu bile bilmem sizleri takip ederek konular hakkinda bilgi sahibi oluyorum

hyeni sezonda vadiden umutluyum ben iyi bir sezon olacak
hep umutluyuz ee açıkçası bunun için de epey veri var elimizde kanal değişikliği ve yönetmen değişikliği bŞLI Bşına bir sebep zaten

selahattin sancaklı müthiş olmuş vadi fena ezecek NET

Bazilarinin varmi§ özel haber kaynaklarI nasil oluyorsa ya buradaki birkac ki§i gazeteci yada bizi kekliyorlar olaya ve actigi konuya gizem katiyorlar akIllarI sIra
Vadi forumunda vip uyelik var onlarda para vermislerdir haber kaynaklari almislardir :F
Kotu espri oldu kabul ediyorum :D

Hayırlı Ramazanlar
Sonunu Düşünen Kahraman Olamaz
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir Ki Gülüm Ben Senin İçin Yaşamayı Göze Almışım

soner yalçın isminin bizim de tahmin ettiğimiz gibi vadiye geri dönüşü söz konusu değil

Son düzenleme:
tabi muhakkar vardır; zaten yeni senarist takviyesi de yapılacakmış (belki yapıldı bile)

evet bu sene bomba gibi geliyoruz hadi hayırlısı...

artık bu saatten sonra pek endişe duymuyorum necati şaşmaz her ayrıntıyı düşünmüş gibi gözüküyor bir an önce sezonun başlamsını bekliyorum
ne endişesi aga ya serdar akar ve selahattin sancaklı üstüne kanal d senaryo olmasa bile ezeriz düşün o kıvamdayız şuan :F:F

ne endişesi aga ya serdar akar ve selahattin sancaklı üstüne kanal d senaryo olmasa bile ezeriz düşün o kıvamdayız şuan :F:F
tamam anlıyorum hepimiz heyecanlıyız amma o kadar da değil aga naptın ya 😀 senaryo özellikle vadi için olmazsa olmazdır ama ben necati şaşmaz a güveniyorum

ama tabi bu gelişmeler çok çok iyi yani şimdidengeçtiğimiz sezonun çok önünde bir sezonun bizleri beklediğini söylebiliriz