Kurtlar Vadisi Pusu 12.Sezon Tahminleri

aynen abi öyle görünüyor bunlar sevindirici gelişmeler eee tabi burda o kadar sinerji oluşturduk yani bizim de katkımızda vardır 😀
Aynen karde§im burada ki insanlar da baya bir kafa yordu vadiye muhakkak bizim pozitif enerjimizinde etkisi olmustur

Aynen karde§im burada ki insanlar da baya bir kafa yordu vadiye muhakkak bizim pozitif enerjimizinde etkisi olmustur
abi necati şaşmaz ı görüyorsun demi nasıl ekip kuruyor bahadırlar o kadar iddalı dizilerine bizim yerden yere vurduğumuz onur tan a emanet ettiler

abi necati şaşmaz ı görüyorsun demi nasıl ekip kuruyor bahadırlar o kadar iddalı dizilerine bizim yerden yere vurduğumuz onur tan a emanet ettiler
Daha dur daha erken tamam serdar akar selahattin sancskli iyi ama bunun devaminin gelmesi sart cunku hepsi birbirine baglilar yonetmen iyi olup senaryo olmazsa ben ne anladim o isten daha bu laflari etmek icin erken bekleyip gormek lazim ama en azindan gecen sezonun en fazla elestiri alan konusu yonetmen konusuydu ilk basta onu hallederek buyuk is yaptilar

Daha dur daha erken tamam serdar akar selahattin sancskli iyi ama bunun devaminin gelmesi sart cunku hepsi birbirine baglilar yonetmen iyi olup senaryo olmazsa ben ne anladim o isten daha bu laflari etmek icin erken bekleyip gormek lazim ama en azindan gecen sezonun en fazla elestiri alan konusu yonetmen konusuydu ilk basta onu hallederek buyuk is yaptilar
haklısın ama ben bugünü tebrik ediyorum i yani şöyle diyeyim futbol takımı eksikliklerini belirlemiiş ve ona göre transfer e başlamış kağıt üstünde güzel işler yapılıyor vadide öyle necati şaşmaz şu an doğru yolda tabiki sonuca göre de gerekli tepkiyi veririz

In§aallah karde§im hep iyi olurda bizde bu sezon harika bir vadi seyrederiz butun temenni ve beklentilerimiz bu yonde in§aallahta olur

şimdi daha da merak ediyorum acaba senaristler kim olucak?
Artik en yakIn zamanda bu guzel haberi de sen verirsin merakla bekliyor olacam ama senden ricam böyle vadi ile ilgili önwmli bir konu ögrenip buraya yazarsaniz milleti etiketlemeyi unutmayin yoksa haberimiz olmaz

Artik en yakIn zamanda bu guzel haberi de sen verirsin merakla bekliyor olacam ama senden ricam böyle vadi ile ilgili önwmli bir konu ögrenip buraya yazarsaniz milleti etiketlemeyi unutmayin yoksa haberimiz olmaz
abi açıkçası etiketleme olayını bilmiyom bi anlat da etiketleyim

Selahattin Sancaklı süpermiş :Z

Şimdi senarist işini de halletmeleri lazım

bu sezonda eski kamera arkası ekibi toplanıyor hadi hayırksı bu sezondan beklentimiz çok yüksek
Selahattin Sancaklı süpermiş :Z

Şimdi senarist işini de halletmeleri lazım

o kadar konuştuk kanal dedik değişti yönetmen dedik kralı geldi bir de dediğimiz sağlam senarist takviyeleri olursa vadi tadından yenmez
Iste bu dedigimiz krali kim kim gelirse ona kral secim yapilmis diyecez bizim de isimiz zor ahmet yurdakul ahmet turgut var gerci bu isimletde ilk vadinin senaristleriydi

ahmet yurdakul arka sokaklarda zaten , ahmet turgut da dzi sektöründe değil yazarlık yapıyor
Biliyorum ama yurdakul ilk vadinin turgutta pusunun ilk zamanlarinin senaeistleri neyse arkada§ konuyu sen bulup cikariyorsun adam burayi takip ediyor sonrada kendi bulmu§ gibi konuyu aciyorr bide pi§kinlik en ûst dûzeyde bazIlarI artIk cok komik oluyorlar kendilerini rezil ediyorlar afferin onlara cok konu aciyorlar cok hit aliyorlar ama insanlarin nazarinda itibarlari yerle bir tabi anlayana

Forum İstatistikleri

Konular
176,540
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy