Kurtlar Vadisi Pusu 12.Sezon Tahminleri

isterim ama onlar koymaz o kadar ileri gitmezler
bir öyle birşey olsa da anyayı konya yı görseler aslında üzülüyorum ha bahadır özdener i çok sevip saygı duyardım vadi yi o kadar iyi anlatıp savunuyor du ki ne oldu da bu hale geldiler hala çözemedim

adam şimdi vadiyle ilgili konuşmak istemiyorum diyor

bir öyle birşey olsa da anyayı konya yı görseler aslında üzülüyorum ha bahadır özdener i çok sevip saygı duyardım vadi yi o kadar iyi anlatıp savunuyor du ki ne oldu da bu hale geldiler hala çözemedim

adam şimdi vadiyle ilgili konuşmak istemiyorum diyor
aga bunu derken bile vadi konuşup vadiyi öven bir adam düşün
oylum talu ile katıldığı programda konuşmak istemiyorum dedi sonra dayanamadı yine konuştu biraz ben hala anlayabilmiş değilim neden neden

aga bunu derken bile vadi konuşup vadiyi öven bir adam düşün
oylum talu ile katıldığı programda konuşmak istemiyorum dedi sonra dayanamadı yine konuştu biraz ben hala anlayabilmiş değilim neden neden
düşünsene bu sezon raci ve bahadır da ekip in içinde yer alsaydı nasıl olurdu

düşünsene bu sezon raci ve bahadır da ekip in içinde yer alsaydı nasıl olurdu
Bosverin allah askina giden gitmistir gidenin arkasinda aglamamak lazim önumuxe bakmak lazim 11 senedir vadiyi yaziyorlar senaryoda bir yorgunluk oldugu asikar degisiklikte hayir vardir bence iyi de oldu benim gorusum giden gittikten sonra onun arkasinda yasini tutup onlar olsaydi soyle olurdu boyle olurdu demek deil simdi onlarsiz yepyeni kadroyla ve senarist grubuyla yepyeni beyaz bir sayfa acti vadi allah yollarini acik etsin yar ve yardimcilari olsun

Bosverin allah askina giden gitmistir gidenin arkasinda aglamamak lazim önumuxe bakmak lazim 11 senedir vadiyi yaziyorlar senaryoda bir yorgunluk oldugu asikar degisiklikte hayir vardir bence iyi de oldu benim gorusum giden gittikten sonra onun arkasinda yasini tutup onlar olsaydi soyle olurdu boyle olurdu demek deil simdi onlarsiz yepyeni kadroyla ve senarist grubuyla yepyeni beyaz bir sayfa acti vadi allah yollarini acik etsin yar ve yardimcilari olsun
sen da haklısın abi bu saatten sonra önümüze bakmak lazım

@Polat Şaşmaz bugün leyla nın doğum günü bir tebrik etseydin 😀

Özledim tabi son 1,5 aydir gece sabahin erken saatlerinde durmadan melunla özelden konusuyorduk 60sayfa konu§mu§uz daha yeni tanidim cok iyi cocuk kanI kayniyor melunun bu ceza olayinda da cok ugra§tim ceza almasin diye ama adam resmen ceza almak icin ne gerekiyorsa yaptI

Hadi kadir soyle heyecan yaptim
Demek senle konuşuyodu. Benle de 35. sayfadan sonra niye kesildi diye merak ediyodum :D

ustada yakıyo hani

BsWjMjrIMAAsDoS.jpg:large

Demedi deme İbrahim bu Polat Abdülhey öldü diye sakallarını gene uzatacak. Ama ben halen daha Abdülheyin öldüğüne inanmıyorum :A Memati vurulduğu zaman ipucu verilmemişti şimdi hemen ipucu vermezler bence eleştirebilirisiniz ama bu benim düşüncem :F

doğan ümit karaca ve selahattin sancaklı kesinleşen isimler hayırlı olsun

dediğin gibi, senden senaristleri de ortaya çıkarmanı bekliyom 🙂

dediğin gibi, senden senaristleri de ortaya çıkarmanı bekliyom 🙂
yok okadar da uzun boylu deil benim ellerim o kadar uzun deil dün kısmete haber 7 sitesine bakarken gördüm ve hemen yazdım o kadar benim bu forumda ki bazıları gibi tanıdığım twitter da geyik yaptığım ünlülerden ve sitelerden haber dilenen bir kişiliğim yok maalesef:D

eyvllh dün ilk haberi sen görmüşsün bizde senden öğrenmiş olduk bu işler böyle

ben sana söyliyim abi senaristler her kimse kesinlikle belirlenmiş bundan eminim

aynen vadi den bir haber bulmak için melul melul dolanıyoruz

haber merak ettiğim birşeydi sağolasın, ama kötü olmuş ya