Kurtlar Vadisi Filistin Perşembe Günü Atv'de

necati şaşmaz ın hakkıdır adam 10 yıldır bizler için gece gündüz çalışıyo ne var 1 hafta tatile gitse robot değil ya bu adam

- - - Ekleme - - -

necati şaşmaz ın hakkıdır adam 10 yıldır bizler için gece gündüz çalışıyo ne var 1 hafta tatile gitse robot değil ya bu adam

atv yi mail atmak gerek bence.....gün ve gece birinciliği isteniyorsa filistin öncesi özet yada eski bölüm tekrar yayınlamalı filistinide yeni bölüm saatinde yayınlamalı atv....o zaman gün birinciliği atv de olur...kafayı çalıştırmazsa atv biz çalıştırmasını sağlamalıyız bence....:triumphant:

- - - Ekleme - - -

ya bizim adama bişey dediğimiz yok gidicek tabi ama birazda seyirciyi düşünmesi lazım nasıl olsa sezon finaline en erken girip en geç çıkan dizi KVP bu balayınıda kısa tutup sezon finalinde istedikleri kadar hasret gidersinler şimdilik bir hafta yeter :D

- - - Ekleme - - -

vatan görevinde tatil olmaz......doğu eşrefoğlu...:love-struck:

- - - Ekleme - - -

ya bizim adama bişey dediğimiz yok gidicek tabi ama birazda seyirciyi düşünmesi lazım nasıl olsa sezon finaline en erken girip en geç çıkan dizi KVP bu balayınıda kısa tutup sezon finalinde istedikleri kadar hasret gidersinler şimdilik bir hafta yeter :D
necati ile alakalı değil bence ya...son bölümdede necati yoktu reytingler uçtu...bu bölüm olmasa yine uçardı...keşke necati olmasa da yeni bölüm yine de olsaydı.....şimdi kuru kuru filistinle idare et işin yoksa...😡

aga siz 1 haftayı çok görüyosanız bu adama ooo :D ben bu araya üzülmedim niye derseniz şimdi vermesek 2-3 hafta sonra verecektik intikama fırsat vermiş olurduk arayı şimdiden vererek aralıksız ezeriz o diziyi :d

aga siz 1 haftayı çok görüyosanız bu adama ooo :D ben bu araya üzülmedim niye derseniz şimdi vermesek 2-3 hafta sonra verecektik intikama fırsat vermiş olurduk arayı şimdiden vererek aralıksız ezeriz o diziyi :d
takas aga sende çekiniyosan artık bu intikamdan yani.........neyse........ara da versek dara da versek intikam öyle yada böyle ezilecek ...kaçarı yok....kanal d bu kez yaş tahtaya bastı okey.....:hihi:

aga ne çekincem ya :d sinek gibi ezeriz özetimizi geçemez orası kesin :D

vatan görevinde tatil olmaz......doğu eşrefoğlu...:love-struck:

- - - Ekleme - - -

necati ile alakalı değil bence ya...son bölümdede necati yoktu reytingler uçtu...bu bölüm olmasa yine uçardı...keşke necati olmasa da yeni bölüm yine de olsaydı.....şimdi kuru kuru filistinle idare et işin yoksa...😡

herşey necatiyle alakalı haklısın necatisizde reytingleri alırız almayada devam ederiz ama senaristlerde bi yerde polatın bölümlerini ortaya koymak durumunda eğer bu olay çok önceden planlansaydı her şey daha farklı olurdu vede necati de isterse 10 bölüm diziye gelmeseydi bişi farketmezdi.

benim derdim intikam değil zaten dizinin tutmicağı belli eski reyting şirketi yok alsa alsa 7 yada 8 alır oda bi kaç haftanın hatırına sonradan yavaş yavaş yer çekimi kuvveti etkisini gösterir :D

bu sezon vadinin tek rakibi kendisidir...ab de muhteşemle farkı kapıyor zaten ...totalde de 16 yı geçti....totalde en yakın rakibine 5 reyting ab de ise üçüncü diziye 4 reyting fark attı ....yakında totalde 20 reytingi geçcek...ab de ise muhteşemi alt etcek....yani şuan vadinin bir rakibi varsa oda kendisinden başkası değildir agalar....bunu yakında hepsi görecek....:tıkla:

ya intikamı ne taktiği aga 16 reytinglik dizinin geçilmesi imkansız ötesi bilip bilmeden konuşmayalım çekimler ucu ucuna yetişiyo ve senaryo yetişmediğinden 1 hafta ara verildi

Aga geçer diyen yok zaten. Ama daha fazla ezebilmek için. Kapiş? :D :D

benim derdim intikam değil zaten dizinin tutmicağı belli eski reyting şirketi yok alsa alsa 7 yada 8 alır oda bi kaç haftanın hatırına sonradan yavaş yavaş yer çekimi kuvveti etkisini gösterir :D
aynen öyle ...kanal d berenin her dizisinin iş yapcağını sanıyor....bırakalım vadinin karşısına koysunda başı biraz sürtünsün....:A

Polat Nizamettin'i yakalıyor. Kriptex'in anahtarı olan bıçağı alacak. Kriptex'te ne var acaba.
96. Bölüm :D

her türlü ezeriz kaçışları yok şike yok artık :D şaka maka çok merak ediyodum bu bölümü

şu berenin dizsi en fazla bu forumda konuşuluyor....toplumun içinden tonlarca insanın içinde kalıyom akşama kadar allah sizi inandırsın bir allahın kulu intikamdan bahsetmedi şimdiye kadar....ilk haftalar biraz ab de iş yapar gibi görünür sonra hepten dibi boylar...:A

- - - Ekleme - - -

yatmadan manyak erdalın babası kör abuzerin videosunu atsın biride gülelim bari yav.....laaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnn......................i......i.oğlu i..........:A