Kurtlar Vadisi Filistin Perşembe Günü Atv'de

Az önce Güven Bana yarsimasinda "Kurtlar Vadisi" ile ahlakali soru soruldi...

Kolay, Orta, Zor seceneklerden, iki yarismaci "Zor" soruyu secti..

Soru: Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar'i yüz ameliyatindan önce kim canlandirdi?

Cevab hemen geldi: Raci Sasmaz. Yani sira iki yarismaci da sunlari söyledi. "Kurtlar Vadisi" ile ahlakali sorulacaksa, bu aksam iyiz ozaman." (buna benzer bir cevab verildi, tam duyamadim)

Son düzenleme:
Atv'yi acin.... Suan Güven Bana yarsimasinda "Kurtlar Vadisi" ile ahlakali soru soruldi...
ne sordular aga off be sonra netten bakarım :D

- - - Ekleme - - -

Biliyom da sırasını bozmayalım. :D Babam izlerse belki izlerim.

- - - Ekleme - - -

Neyse ben Kurtlar Vadisi 95. bölümü izleyecem şimdi.

Ali olduğuunu söyledi ailesine çok fenaydı :( :( :( Ama arkada cendere vardı gene :D

aga sen cenderenin hangisi olduğunu biliyon demi :D ne cenderesi tanrıdan diledim çalıyo orda :d

offf laz ziya nın videosunu izliyom tarif edilemez mükemmellikte be
[h=1]Laz Ziya--Dostum olmaz Hasmım yaşamaz - Kurtlar Vadisi...[/h]

filmin kolajdan daha iyi gideceği belli ama atv yanlış yaptı bölüm normalde hazırmış atv kendi isteğiyle yayınlamıyormuş ama olsun.

filistin her türlü 1.olur aga
filistin filmi en son eylülde vadi başlamadan 1 hafta önce yayınlamıştı atv....bu perşembe en iyi hamle önce vadinin son bölümünün tekrarını yayınlamak sonra da yeni bölüm yerine kv filistini yayınlamak böylece her ikiyide kapamış olur atv...yeni bölüme gelen izleyici böylece filistine takılır ...yeni bölüm yerine filistin ikinci olur....tekrar bölümü her halukarda k.şehiri eziyor...bunu düşünecek kapasite atv de olmadığından tek başına filistini cepheye sürer atv...[sm=s20.gif]

Yahu haftaya İntikam başlıyo o yüzden ya. Taktik meselesi.

taktik meselesi olduğunu bende biliyorum ama bu hafta yayınlayıp diğer haftaki bölüme polat ortaya çıkıcaktı ve reyting dahada yükselicekti haftaya yayınlanıcak bölümde polat yine olmicak.

ya intikamı ne taktiği aga 16 reytinglik dizinin geçilmesi imkansız ötesi bilip bilmeden konuşmayalım çekimler ucu ucuna yetişiyo ve senaryo yetişmediğinden 1 hafta ara verildi

ya intikamı ne taktiği aga 16 reytinglik dizinin geçilmesi imkansız ötesi bilip bilmeden konuşmayalım çekimler ucu ucuna yetişiyo ve senaryo yetişmediğinden 1 hafta ara verildi

aga senaryo yetişmemesi uydurma şuraya baksana
h981b.png

aga tmm da zor yetiştiği belli ara verilmesi gerekiyor demekki senaryonun da yetişmediğini okumuştum atv istemez mi yayınlanmamasını bayram ediyo perşembe günleri :d pananın istediği kesin

dizinin bu hafta olmayışının intikamla mintikamla falan alakası yok...bu diziyi gözünüzde fazla büyütüyonuz bu dizi kayıp şehir kadar bile reyting alamıyacak görürsünüz....vadinin özetiyle ancak yarışır........vadi öyle yada böyle 20 reytingi geçcek....bu durum reytingleri etkilemez...aksine daha da artırır...3 hafta sonra 20 yi açacağına 4 hafta sonra 20 yi aşar o olur sadece.....bu aranın yeni yıldan dolayı olabilir diye sanıyorum...artı necati şaşmazın balayıyla da ilgili olabilir...ama vadiyi de reytingleride etkilemez...😱nthego:

intikam ne ya alacağı reyting totalde 7 yi hayatta geçemez vadinin özetini geçemeyecek polat balayına gitti onla da alakalı

bence bunun asıl nedeni necatinin yamuk yapıp bu haftada balayından dönmemesidir eğer dönseydi 177.bölümün çekimlerine başlanıp yetiştirilirdi çünkü senaryo gereği bi yerde polatın dahil olması lazım ama adam hala....

Yahu haftaya İntikam başlıyo o yüzden ya. Taktik meselesi.
intikam dizisinin başlaması daha belli değil...3 ocakta...:T

- - - Ekleme - - -

önce vadi eski bölüm özet sonrada kv filistini yayınlasaydı atv tüm prıme tıme yi vadiyle kaplasaydı dehşet üstü vahşet olurdu haaa.....:J