herkes aynı soruyu sormaya başladı...bu forumda yüzyılın sorusu yakında şu boruya dönüşecek......ya bu konuda niye yokum ben....:gitar::U[8|]:mge:
bölümler uzun önümüz yaz....olur böyle diyosunnnnnnn.....ama acele etde müşterileri kaçırma...:mmm:çd bölümler uzun isteyenleri konuk yapariz.billy bekledigine değecek
hızlı seni destereyle basılan kızın abisi yapicam.destere hasreti herkesi diziye cekiyor/
Çok iyi olmuşhelal panpa. Banada en azından bi figüranlık rol koyaydın
ohaaa ben oakdar yaşlımıyım
pompy reyiz bilir ben bilmemohaaa ben oakdar yaşlımıyım
beni karıştırmaşza verrde @destere yi kılıktan kılığa soksunpompy reyiz bilir ben bilmemdiziyi versem mi reyize
ayo ldestereyi ben de kılıktan şeye sokuyorumbeni karıştırmaşza verrde @destere yi kılıktan kılığa soksun
bakmıştım ben polatla fantazileri vardı hahahaayo ldestereyi ben de kılıktan şeye sokuyorumneyse ilk bölümü oku bakayım nasılmış
yok o 4.bölümdübakmıştım ben polatla fantazileri vardı hahahaşuan bakamam kırıze gireirm yoksa
desterenin hayat eşi o şişme bihterhahaha şişme bihterten sonrasını okuyamadım kusura bakma ayy bayılıcam şimdi tıkandım@zemrexxx
dönsün diyordusunuz yine nereye gitmiştidesterenin hayat eşi o şişme bihter
işte kendini bankatıp yönetime küsüyordu şopardönsün diyordusunuz yine nereye gitmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?