herkes aynı soruyu sormaya başladı...bu forumda yüzyılın sorusu yakında şu boruya dönüşecek......ya bu konuda niye yokum ben....:gitar::U[8|]:mge:
bölümler uzun önümüz yaz....olur böyle diyosunnnnnnn.....ama acele etde müşterileri kaçırma...:mmm:çd bölümler uzun isteyenleri konuk yapariz.billy bekledigine değecek
hızlı seni destereyle basılan kızın abisi yapicam.destere hasreti herkesi diziye cekiyor/
Çok iyi olmuş helal panpa. Banada en azından bi figüranlık rol koyaydın
ohaaa ben oakdar yaşlımıyım
pompy reyiz bilir ben bilmem diziyi versem mi reyizeohaaa ben oakdar yaşlımıyım
beni karıştırmaşza verrde @destere yi kılıktan kılığa soksunpompy reyiz bilir ben bilmem diziyi versem mi reyize
ayo ldestereyi ben de kılıktan şeye sokuyorum neyse ilk bölümü oku bakayım nasılmışbeni karıştırmaşza verrde @destere yi kılıktan kılığa soksun
bakmıştım ben polatla fantazileri vardı hahaha şuan bakamam kırıze gireirm yoksaayo ldestereyi ben de kılıktan şeye sokuyorum neyse ilk bölümü oku bakayım nasılmış
yok o 4.bölümdü bu ilk bölümbakmıştım ben polatla fantazileri vardı hahaha şuan bakamam kırıze gireirm yoksa
desterenin hayat eşi o şişme bihterhahaha şişme bihterten sonrasını okuyamadım kusura bakma ayy bayılıcam şimdi tıkandım @zemrexxx
dönsün diyordusunuz yine nereye gitmiştidesterenin hayat eşi o şişme bihter
işte kendini bankatıp yönetime küsüyordu şopardönsün diyordusunuz yine nereye gitmişti