Konuyu değiştirme, düştü mü düştü. Düşüşün etkilerini konuşmuyoruz.
sonuçta düşüş söz konusu.
![]()
açık ara her iki kategoride artar cevabı önde .. demekki diziye olan güven, umut çok fazla
Konuyu değiştirme, düştü mü düştü. Düşüşün etkilerini konuşmuyoruz.
![]()
2. Bölümün iyi olması ümidi fazla bence.açık ara her iki kategoride artar cevabı önde .. demekki diziye olan güven, umut çok fazla![]()
Musti sağolsun 8-9 lardan ortalamayı 10'a çıkarmış.düşsün sorun değil dizinin bu sezon total ortalaması 9.5 ab 10.2 ortlamanın üstü hala![]()
Beni sinirlendiremezsin my liderdir😉Konuyu değiştirme, düştü mü düştü. Düşüşün etkilerini konuşmuyoruz.
![]()
musti gideli 3 bölüm oldu onun etkisi geçti gitti2. Bölümün iyi olması ümidi fazla bence.
Musti sağolsun 8-9 lardan ortalamayı 10'a çıkarmış.![]()
Sinirlendirme gibi bir amacım yok zaten.Beni sinirlendiremezsin my liderdir😉
Reytinglerde gidişinin etkisini hissettiriyor zatimusti gideli 3 bölüm oldu onun etkisi geçti gitti![]()
MY şu anda en çok izlenen 3 diziden biri ve 4 sezondur devam ediyor bunu hatırlatırım...Sinirlendirme gibi bir amacım yok zaten.gerçekler bu.
Sana göre lider olabilir.
Reytinglerde gidişinin etkisini hissettiriyor zati![]()
Bunu inkar eden yok. Kurt seyit'in veya star'ın kanal d ya da küçük ağanın gerisinde kalması seni taa my'ye kadar getirmemeli.MY şu anda en çok izlenen 3 diziden biri ve 4 sezondur devam ediyor bunu hatırlatırım...
musti ölmeden önceki bölüm 8.72 di hala 2.5 reyting fark varSinirlendirme gibi bir amacım yok zaten.gerçekler bu.
Sana göre lider olabilir.
Reytinglerde gidişinin etkisini hissettiriyor zati![]()
Sayısını unuttuğum ölen oyuncuların hakkını yememusti ölmeden önceki bölüm 8.72 di hala 2.5 reyting fark var![]()
alakası yok ama sen de haklısın my yi diğer diziler gibi sıradan sandıkalrı için geçilmemesin türlü türlü bahanler üretiliyor her zamanSayısını unuttuğum ölen oyuncuların hakkını yeme2,5 da onların mirası
![]()
Bunu inkar eden yok. Kurt seyit'in veya star'ın kanal d ya da küçük ağanın gerisinde kalması seni taa my'ye kadar getirmemeli.![]()
Gerçekler fanlar için her zamAn bahane diye gözükür, hak veriyorum sana da.alakası yok ama sen de haklısın my yi diğer diziler gibi sıradan sandıkalrı için geçilmemesin türlü türlü bahanler üretiliyor her zaman![]()
hangi gerçekler reyting sonucu mu dedikkeriniz sanki sadece düşünceGerçekler fanlar için her zamAn bahane diye gözükür, hak veriyorum sana da.
![]()