Kurt Seyit ve Şura'nın Durumu Ne Olur?

Dizinin reytingi artar mı?

• TOTAL'de sabit kalır , AB'de artar.

Oy: 0 0.0%
  • Her iki kategoride de sabit kalır.

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
Küçük Ağa canım Star'ımda olsaydı ne güzel artardı? :):) Kurt Seyit'le ilgili objektif yorum yapmam gerekirse İntikam'ın ilk sezonu gibi oranlar alacak duruyor belki daha az da alabilir. Çünkü yorumlara bakılırsa Türk halkına uzak bir diziymiş ben bugün izleyeceğim orası ayrı. :) Ama Star'da olduğu için artış da yaşayabilir bekleyip görelim. :):)
Küçük ağa starrda olsaydı yine bir şey farketmezdi o çocuğu gerçekten bir türlü sevemedim öbgzk nin ilk 10 bölümünde çok tatlıydı o kıyafeti falan :Dama sonradan çocuk çok itici geldi bana hala da öyle...

O gün kandilmiş ya bende ne sandım :D
öbgzk gibi son sezonunda hep 6 7 lerde takılmadı my:D

my yi karıştırmayın bombalı saldırı yaparım .ss
Ya gitmiş kandil gecesinin reytingini vermiş o gün kandil genel olarak düşer zaten reytingler...zaten 7 diyelim biz ona:)

Küçük ağa starrda olsaydı yine bir şey farketmezdi o çocuğu gerçekten bir türlü sevemedim öbgzk nin ilk 10 bölümünde çok tatlıydı o kıyafeti falan :Dama sonradan çocuk çok itici geldi bana hala da öyle...

Ya gitmiş kandil gecesinin reytingini vermiş o gün kandil genel olarak düşer zaten reytingler...zaten 7 diyelim biz ona:)
Sen itici bulsan ne yazar halkın kahramanı küçük Osman cevabı veriyor reytinglerde. :D

Sen itici bulsan ne yazar halkın kahramanı küçük Osman cevabı veriyor reytinglerde. :D
O bence öbgzk etkisi hem öbgzk den sonraki dizisinin merakı hemde aynı gün yani salı yayınlanması meraklandırmışlardır izleyicileri şu ana kadar ciddi bir rakip yoktu anlıklarda 15 i görüyordu ama salı günü 12 yi zor gördü hemde full yayınlanmasına rağmen tam 2 saat nedeni ise kurt seyit bence daha da düşüş yaşayacak ama ne zaman düşer orasını bilemem...

O bence öbgzk etkisi hem öbgzk den sonraki dizisinin merakı hemde aynı gün yani salı yayınlanması meraklandırmışlardır izleyicileri şu ana kadar ciddi bir rakip yoktu anlıklarda 15 i görüyordu ama salı günü 12 yi zor gördü hemde full yayınlanmasına rağmen tam 2 saat nedeni ise kurt seyit bence daha da düşüş yaşayacak ama ne zaman düşer orasını bilemem...
Haftaya Küçük Ağa artar Kurt Seyit düşer. :):)

16 lardan 6 lara aynı sezon da düşen my idi. :) ve bu sezon 8-9 lara sabitlenen de. Ölüm silsilesi bölümler hariç. :)

16 lardan 6 lara aynı sezon da düşen my idi. :) ve bu sezon 8-9 lara sabitlenen de. Ölüm silsilesi bölümler hariç. :)
26 dan 6 lara düşen kimdi peki:kiki:ay ne çektiniz beeee:D
ÖBGZK 3 sezon sürdü my 4 öbgzk ile my nasıl kıyaslarsın:Dayrıca öbgzk son sezonunda full 6 7 lerde gezindi 8 lere de çıktı ama çok nadir ama my öylemi 11 leri geçiyor benim canummm dizim😉:bhr:

konuya dönün diye şey ediyorum açık aranacaksa her dizinin açığı bulunur uzatmayın .ss
Yalnız uzatan ben değilim. Rakamları gösterdiğim halde hala bi cvp :)

26 dan 6 lara düşen kimdi peki:kiki:ay ne çektiniz beeee:D
ÖBGZK 3 sezon sürdü my 4 öbgzk ile my nasıl kıyaslarsın:Dayrıca öbgzk son sezonunda full 6 7 lerde gezindi 8 lere de çıktı ama çok nadir ama my öylemi 11 leri geçiyor benim canummm dizim😉:bhr:
Mustinin ölümünden sonra çıktı, geneli 8-9 du bu sezon. Unutuyorsun sen sürekli sanırsam.😉

Yalnız uzatan ben değilim. Rakamları gösterdiğim halde hala bi cvp :)

Mustinin ölümünden sonra çıktı, geneli 8-9 du bu sezon. Unutuyorsun sen sürekli sanırsam.😉
offff ya yine aynı terane::D
ya musti öldü sonra reytingler düşer dendi ama hala düşmedi hala oranlar harika hemde 3 4 bölüm geçti aradan:D