Kurt Seyit ve Şura'nın Durumu Ne Olur?

Dizinin reytingi artar mı?

• TOTAL'de sabit kalır , AB'de artar.

Oy: 0 0.0%
  • Her iki kategoride de sabit kalır.

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
Emek verilmiş, belli. Oyuncu seçimi de başarılı lakin ilk bölümü bana sıkıcı geldi. (Genel yorum da bu) Ileriki bölümlerde tempo artarsa dizi rahat bir şekilde artışa geçer ama ilk bölüm gibi olursa çok zor. :)

Yani herşey senaryoya bağlı. :)

bir iki bölüme kadar hikaye oturursa şu anda beğenmeyenlerde övmeye başlayacaktır :)

Yorumlara sadece gülüyorum düşecek diyorlar ya:kiki:
ÖBGZK de neler neler oldu ama hep düştü 6 lara kadar düştü:Daraba kazası geçirsin küçük ağa ama o kaza onu kurtarmaz...ilerki haftalarda illaki küçük ağa düşecek kaçınılmaz bu:D

Düşer tabii. :D

Herkes yorumumun altında bir kötü niyet arıyor ama dizi anlıklarda gittikçe düştü. Muhteşemin arkasından da tekrarı 2 reyting aldı. Bu düşüşe işaret. A/B`de Muhteşemin arkasından en az 5 reyting almalıydı bence. :)
Ben senin yorumlarında kötü niyet olduğunu düşünmüyorum. Bazen haklı da buluyorum ama çok önyargılı davranıyorsun :)
Muhteşem Yüzyıl'ın arkasından 5 reyting beklemek çok yanlış bence. O saatte o reyting zor. Üstelik Merhamet varken. Ama AB en az +3.5 olmalıydı. :)

Ben senin yorumlarında kötü niyet olduğunu düşünmüyorum. Bazen haklı da buluyorum ama çok önyargılı davranıyorsun :)
Muhteşem Yüzyıl'ın arkasından 5 reyting beklemek çok yanlış bence. O saatte o reyting zor. Üstelik Merhamet varken. Ama AB en az +3.5 olmalıydı. :)
Bence olabilirdi. :) Sonuçta bu kadar kaliteli ve özenle hazırlanan üstüne üstlük bir de ses getiren bir diziydi. :)

Küçük Ağa bile hergün tekrarında 3-4 reyting alırdı.

Hatırlarsan İntikam ilk gece tekrarında A/B`de 6 reytingi geçmişti, bütün tekrarları da iyi gitmişti ama yine de 2. bölümüyle hafiften de olsa bir düşüş yaşamıştı.

Film koysan bile Çarşamba A/B`de 5 alabilir. Bu türlü taze dizi en az 5 almalıydı.

Boynu Büküklerin bile tekrarı 2 reytingi geçmişti o kadar diyorum sadece. Ama Kurt Seyit tabii ki belli bir çizgide gider. Özellikle A/B`de iyi oranlar alır.

Total`den fazla bir şey beklemiyorum zaten. Kaliteli hazırlanan yapımlar oranın ilgisini çekmez. :)

Bence olabilirdi. :) Sonuçta bu kadar kaliteli ve özenle hazırlanan üstüne üstlük bir de ses getiren bir diziydi. :)

Küçük Ağa bile hergün tekrarında 3-4 reyting alırdı.

Hatırlarsan İntikam ilk gece tekrarında A/B`de 6 reytingi geçmişti, bütün tekrarları da iyi gitmişti ama yine de 2. bölümüyle hafiften de olsa bir düşüş yaşamıştı.

Film koysan bile Çarşamba A/B`de 5 alabilir. Bu türlü taze dizi en az 5 almalıydı.

Boynu Büküklerin bile tekrarı 2 reytingi geçmişti o kadar diyorum sadece. Ama Kurt Seyit tabii ki belli bir çizgide gider. Özellikle A/B`de iyi oranlar alır.

Total`den fazla bir şey beklemiyorum zaten. Kaliteli hazırlanan yapımlar oranın ilgisini çekmez. :)

Bekleyip göreceğiz artık. :)
Ancak Küçük Ağa önümüzdeki bölümde trafik kazası mı birşey geçiriyormuş. Diziyi düşürmesini istemem şayet :) Umarım uzun özet verip 21'de yayına girer ve reklam düzenini Medcezir gibi yapar. Hem kendileri kar yapar hemde dizinin oranları artar :)

Total de düşüş olabilir aksiyon olmassa
Ab de iyi gider

Total grubunda biraz artabilir, ama bu saatten sonra çok fazla yükselemez artık..

diğer bölümlerde iyi olabilir belki ama ilk bölümü beğenenlerin hiç zevki yokmuş ayol ninni gibi bir bölümdü dizi boyunca adece konuşmalarla geçti onlarda çok sıkıcıydı okadar tanıtımlara rağmen kaçak dizisini virgülle geçebilmişler bizde kurt seyitle birlikte 6 aldık 2.sırayı kaptırmıcaz kurt seyite 3.sırada yer alır onlar artık :kiki::kiki:

Kardeş Payı düşecek diyenler şimdi de Kurt Seyit ve Şura düşecek demeye başlamışlar.:)

Kardeş Payı düşmedi aksine arttı Kurt Seyit ve Şura'da yükselecek.:)

Totalde küçük bir artış yakalama ihtimali olsa da ab'de düşme ihtimali kesin gibi..

ÖBGZK de neler neler oldu ama hep düştü 6 lara kadar düştü:Daraba kazası geçirsin küçük ağa ama o kaza onu kurtarmaz...ilerki haftalarda illaki küçük ağa düşecek kaçınılmaz bu:D
ÖBGZ efsanesiyle yeni yetme Kurt Seyit'i karşılaştırma istersen. :) Ayrıca Küçük Ağa'ya her hafta düşecek düşecek diyorsunuz bir türlü düşemedi yahu. :kiki: Geçen haftaki düşüşü normal yeni dizi geldi karşısına haftaya döner eski oranlarına. 😉

:)))

AB de oranlarını ikiye katlar totalde 4 puan artar :)
Bölüm iyi olucaksa eğer 3 katıda artsın.:d

My de 6 lara düştü omdan hiç bahsetmiyosun ama? :) kurt seyit ömrü hayatında bakalım öbgzk 14 rtg lik özet reytingini alabilecek mi? :):)

Bölüm iyi olucaksa eğer 3 katıda artsın.:D

My de 6 lara düştü omdan hiç bahsetmiyosun ama? :) kurt seyit ömrü hayatında bakalım öbgzk 14 rtg lik özet reytingini alabilecek mi? :):)

bu sefer önümüzdeki bölüm aylin soyunacakmış :)