Kurt Seyit ve Şura Set Resimleri

@destere burda kadınsı bişiler demiş şimdi anlatmayayım :F
kendisi felixs e baka baka kadınsı şeylere meyil etmiş yani :)

derinlere dalmışsınız yine :))

çok basit açıklaması emre sana gelen topun hakkını vermezsin taca atarsın dedi ( burdaki top feliks türü top değil kadın olarak kullnılmıştır yanlış anlamaya fırsat tanımayalım:) ) bende topa usta oyuncular kadar hakim olduğumu şiir gibi futbol oynadığımdan bahsettim taca atmayız yani :)

derinlere dalmışsınız yine :))

çok basit açıklaması emre sana gelen topun hakkını vermezsin taca atarsın dedi ( burdaki top feliks türü top değil kadın olarak kullnılmıştır yanlış anlamaya fırsat tanımayalım:) ) bende topa usta oyuncular kadar hakim olduğumu şiir gibi futbol oynadığımdan bahsettim taca atmayız yani :)
tamam sen gidip topla oyna :)

dıdısının dısının dısınındaki kanalda yayınlansın demiyorum. Kanal adı da verdim hem :X MY ABD'de yayınlanıyor diyon ama kanalını sordum geçen söyleyemedin :X
belli olsun yazarız :bağır: ayrıca bu satılmadığı anlamına gelmiyor :)

kurt seyit ve şura başarılı olsa da 5 büyük kanaldan birinde yayınlanmaz hayal kurmayalım en fazla son dizisi gibisenaryosu satılır

belli olsun yazarız :bağır: ayrıca bu satılmadığı anlamına gelmiyor :)

kurt seyit ve şura başarılı olsa da 5 büyük kanaldan birinde yayınlanmaz hayal kurmayalım en fazla son dizisi gibisenaryosu satılır
5 büyük demedim ki, PBS dedim :F
Hayır noldu da celalledindin yahu :F:F Hayalime ne karişiyon, Senaryo Fox gibi satılıyorsa Kurt Seyid gibi şaşalı bir dizinin PBS gibi bir kanalda yayınlanması bana hiçte olağan dişi gibi bişey olmadı:F

5 büyük demedim ki, PBS dedim :F
Hayır noldu da celalledindin yahu :F:F Hayalime ne karişiyon, Senaryo Fox gibi satılıyorsa Kurt Seyid gibi şaşalı bir dizinin PBS gibi bir kanalda yayınlanması bana hiçte olağan dişi gibi bişey olmadı:F
pbs nasıl bir kanal bilmiyim :F senaryo fox gibi satılıyor derken :F

pbs nasıl bir kanal bilmiyim :F senaryo fox gibi satılıyor derken :F
"Son gibi bir dizinin senaryosu fox gibi 3 büyüklerden birine satılıyorsa" diyecektim:X PBS bizim TRT gibi kanalmiş devlet parasıyla geçiniyormuymuş neymiş(b) Ben Downton Abbey dizisiyle eşleştirdiğim için o kanalı örnek verdim:X

"Son gibi bir dizinin senaryosu fox gibi 3 büyüklerden birine satılıyorsa" diyecektim:X PBS bizim TRT gibi kanalmiş devlet parasıyla geçiniyormuymuş neymiş(b) Ben Downton Abbey dizisiyle eşleştirdiğim için o kanalı örnek verdim:X
zor o iş adamlar ingiliz ve amerikan dizilerinden başkasını zor yayınlıyor :F

ayrıca son dizisinin senaryosu gayet iyiydi :) fox şu an 4.büyük :A