toplusu olsa bile sendeki sabri reyiz seviyesindek ifutbolculukla o top hep auta giderolurmu ? ne alaka yere yakını var yana salanı var toplusu var topsuzu var)
toplusu olsa bile sendeki sabri reyiz seviyesindek ifutbolculukla o top hep auta giderolurmu ? ne alaka yere yakını var yana salanı var toplusu var topsuzu var)
toplusu olsa bile sendeki sabri reyiz seviyesindek ifutbolculukla o top hep auta gider![]()
ne demek istemiş burada @Çiğdem- çeviriversen öyle san? diz kapağıma takıp göğsüme alır göbeğimde sektiririm![]()
kendisi felixs e baka baka kadınsı şeylere meyil etmiş yani@destere burda kadınsı bişiler demiş şimdi anlatmayayım![]()
@destere burda kadınsı bişiler demiş şimdi anlatmayayım![]()
kendisi felixs e baka baka kadınsı şeylere meyil etmiş yani![]()
tamam sen gidip topla oynaderinlere dalmışsınız yine)
çok basit açıklaması emre sana gelen topun hakkını vermezsin taca atarsın dedi ( burdaki top feliks türü top değil kadın olarak kullnılmıştır yanlış anlamaya fırsat tanımayalım) bende topa usta oyuncular kadar hakim olduğumu şiir gibi futbol oynadığımdan bahsettim taca atmayız yani
![]()
tamam sen gidip topla oyna![]()
dikkat et mahiroşun yumruklarına hedef olmakaradayı başladı gidip titrek aytenimle oynayacağım![]()
Yok yok Amerika'ya tek pazarlanacak dizi bulundu. PBS Downton Abbey'den sonra bunu yayınlasınlarEkli dosyayı görüntüle 32749Ekli dosyayı görüntüle 32750Ekli dosyayı görüntüle 32751
@destere @sürgünüm @mrt-06 @Yakamoz-Asi @Forumdash @Çiğdem- @*Dream* @Bully @sokak sanati
parlak oğlanlar farahı paylaşiyi galiba @destere
Fark-ı Ay YapımYok yok Amerika'ya tek pazarlanacak dizi bulundu. PBS Downton Abbey'den sonra bunu yayınlasınlar![]()
sanmiyim panpaYok yok Amerika'ya tek pazarlanacak dizi bulundu. PBS Downton Abbey'den sonra bunu yayınlasınlar![]()
dıdısının dısının dısınındaki kanalda yayınlansın demiyorum. Kanal adı da verdim hemsanmiyim panpaayrıca my satıldı abd ye
![]()
belli olsun yazarızdıdısının dısının dısınındaki kanalda yayınlansın demiyorum. Kanal adı da verdim hemMY ABD'de yayınlanıyor diyon ama kanalını sordum geçen söyleyemedin
![]()
5 büyük demedim ki, PBS dedimbelli olsun yazarızayrıca bu satılmadığı anlamına gelmiyor
kurt seyit ve şura başarılı olsa da 5 büyük kanaldan birinde yayınlanmaz hayal kurmayalım en fazla son dizisi gibisenaryosu satılır
pbs nasıl bir kanal bilmiyim5 büyük demedim ki, PBS dedim
Hayır noldu da celalledindin yahuHayalime ne karişiyon, Senaryo Fox gibi satılıyorsa Kurt Seyid gibi şaşalı bir dizinin PBS gibi bir kanalda yayınlanması bana hiçte olağan dişi gibi bişey olmadı
![]()
"Son gibi bir dizinin senaryosu fox gibi 3 büyüklerden birine satılıyorsa" diyecektimpbs nasıl bir kanal bilmiyimsenaryo fox gibi satılıyor derken
![]()
zor o iş adamlar ingiliz ve amerikan dizilerinden başkasını zor yayınlıyor"Son gibi bir dizinin senaryosu fox gibi 3 büyüklerden birine satılıyorsa" diyecektimPBS bizim TRT gibi kanalmiş devlet parasıyla geçiniyormuymuş neymiş
Ben Downton Abbey dizisiyle eşleştirdiğim için o kanalı örnek verdim
![]()