Hee aferin yaptırsın adını da Feriha koysunkpa için 50 milyonluk yalı dediniz de ay yapım ksş için saray kapatmış@otomatikportakal @batuhankaralar @Yakamoz-Asi @*Dream*
![]()
Hee aferin yaptırsın adını da Feriha koysunkpa için 50 milyonluk yalı dediniz de ay yapım ksş için saray kapatmış@otomatikportakal @batuhankaralar @Yakamoz-Asi @*Dream*
![]()
20 dk de gelmişlerdi etkilerini göremedikİki diziyi de Ay Yapım yapıyor. Kara Para Aşk için Hollywood'dan çekim ekibi getirildi bölüm başı 50 bin dolaraBence bu daha büyük
![]()
onu koyan koymuşHee aferin yaptırsın adını da Feriha koysun![]()
ne demiş kibariye ille de roman olsun iser çamurdan olsun yok lo karıştı neyse 1.80 sarışın ve 90-60-90 bir bayan kötü olabilir mi anca yüzüne kezzap atarsın öyle![]()
sempatiklikle bir yere kadar atla sonuna kadarboy 1.72 türkiye standartlarının üstü ayrıca güzel ve sempatik kız farah..
nice at gibiler var buzdolabı gibi mesela @yakup09 un karolin i ? o kadar katana olacağına orta boylu sempatik zarif ve seksi olsun yeterli)
sempatiklikle bir yere kadar atla sonuna kadar![]()
ata göre değişir oatla işin 5 dakika sürersempatikle bir ömür boyu
)
işte erler film halkın yapım şirketi herkes öyle olamazSaray, yalı falan hikaye bak Küçük Ağa 50 liraya çekiliyor neredeyse ama 15 reyting alıyorBu Ay Yapım salak, kaliteli olacağım diye neden zorluyor ki Küçük Ağa'ya 15 reyting kazandıran kitle olduktan sonra kaliteye ne hacet
@xemrexxx
Bir dahaki bölüme ben sponsor olucam yazlık pantolonun cebinde 50 tl buldum bari diziye yarasınişte erler film halkın yapım şirketi herkes öyle olamaz![]()
daha izlemediğim diziler için kesin yorum yapamıcam belki küçük ağa daha iyi çıkarBir dahaki bölüme ben sponsor olucam yazlık pantolonun cebinde 50 tl buldum bari diziye yarasın
Ay Yapım kaç aydır Kara Para Aşk'a kadın başrol aramaktan helak oldu. Kurt Seyit'i Rusya soğuğunda çekecekler diye totoları dondu ama bu Küçük Ağa iki diziden de daha fazla reyting alacakWhere is the adalet?
![]()
boy 1.72 türkiye standartlarının üstü ayrıca güzel ve sempatik kız farah..
nice at gibiler var buzdolabı gibi mesela @yakup09 un karolin i ? o kadar katana olacağına orta boylu sempatik zarif ve seksi olsun yeterli)
Kurt Seyit DÖNEM işi ve ROMANDAN UYARLAMA o yüzden ay yapım yapması gerekeni yapıyor.Kara Para Aşk için saray kapatması komik olurdu yani hikaye neleri hangi mekanları gerektiriyorsa Ay Yapım tüm yapımları için onları temin ediyorkpa için 50 milyonluk yalı dediniz de ay yapım ksş için saray kapatmış@otomatikportakal @batuhankaralar @Yakamoz-Asi @*Dream*
![]()
Vicut hatları öyle bi yetiyor ki, sempati kelimesinin bende bıraktığı yer kayboluveriyor.![]()
O konular derin düşünülmesi gereken konular. Dediğin gibi, zevk gelip geçici. Geriye kalan asıl doldurulması gereken boşluk karşındakinin insan olarak iyi birer karakter taşıması.ama dediğim doğru değilmi bir ömür boyu sürecek kadar deil)
O konular derin düşünülmesi gereken konular. Dediğin gibi, zevk gelip geçici. Geriye kalan asıl doldurulması gereken boşluk karşındakinin insan olarak iyi birer karakter taşıması.![]()
Kesinlikle sempatinin yanında görsellikte önemli. E o da farahta mevcut. Anlıycağın bu kızı 1 yıla kapıp evlenir akıllılarişte tamda bunu diyorum
yani aslolan bir ömür boyu sürecek kişi aylin
yani farah)
Kesinlikle sempatinin yanında görsellikte önemli. E o da farahta mevcut. Anlıycağın bu kızı 1 yıla kapıp evlenir akıllılar![]()
BU DİZİ HEP RUSYADAMI ÇEKİLCEK ???? MERAK ETTİM YANİ BU OYUNCULAR HEP RUSYADAMI KALACAK ??????????????????? @Yakamoz-Asi @xemrexxx @Bully @yakup09 @destere @Fks14 @sokak sanati
@yatutarsa
@xBUGRAx
@mrt-06
@sürgünüm
sanırım başlangış rusyada çekilecek devamı türkiyede tam emin değilim ayrıntılar konusunda ?
@Fks14 e sor bilir ayrıntıları biz faraha odaklandığımız için ayrıntılardan bi haberiz
@Forumdash
@Reytinger