Kurt Seyit ve Şura Set Resimleri

İki diziyi de Ay Yapım yapıyor. Kara Para Aşk için Hollywood'dan çekim ekibi getirildi bölüm başı 50 bin dolara :D Bence bu daha büyük :)
20 dk de gelmişlerdi etkilerini göremedik :) ayrıca adamlar rusyada -20 derecede 200 kişilk ekip 2000 figuranla çekim yapiyi bu haftalık ne ka eder (b)

Hee aferin yaptırsın adını da Feriha koysun :F:F
onu koyan koymuş :)değişik bi isim lazım :)

ne demiş kibariye ille de roman olsun iser çamurdan olsun yok lo karıştı neyse 1.80 sarışın ve 90-60-90 bir bayan kötü olabilir mi anca yüzüne kezzap atarsın öyle (b)

boy 1.72 türkiye standartlarının üstü ayrıca güzel ve sempatik kız farah..
nice at gibiler var buzdolabı gibi mesela @yakup09 un karolin i ? o kadar katana olacağına orta boylu sempatik zarif ve seksi olsun yeterli :))

Saray, yalı falan hikaye bak Küçük Ağa 50 liraya çekiliyor neredeyse ama 15 reyting alıyor :F:FBu Ay Yapım salak, kaliteli olacağım diye neden zorluyor ki Küçük Ağa'ya 15 reyting kazandıran kitle olduktan sonra kaliteye ne hacet :) @xemrexxx

Saray, yalı falan hikaye bak Küçük Ağa 50 liraya çekiliyor neredeyse ama 15 reyting alıyor :F:FBu Ay Yapım salak, kaliteli olacağım diye neden zorluyor ki Küçük Ağa'ya 15 reyting kazandıran kitle olduktan sonra kaliteye ne hacet :) @xemrexxx
işte erler film halkın yapım şirketi herkes öyle olamaz:F

işte erler film halkın yapım şirketi herkes öyle olamaz:F
Bir dahaki bölüme ben sponsor olucam yazlık pantolonun cebinde 50 tl buldum bari diziye yarasın :F

Ay Yapım kaç aydır Kara Para Aşk'a kadın başrol aramaktan helak oldu. Kurt Seyit'i Rusya soğuğunda çekecekler diye totoları dondu ama bu Küçük Ağa iki diziden de daha fazla reyting alacak :FWhere is the adalet? :bhr:

Bir dahaki bölüme ben sponsor olucam yazlık pantolonun cebinde 50 tl buldum bari diziye yarasın :F

Ay Yapım kaç aydır Kara Para Aşk'a kadın başrol aramaktan helak oldu. Kurt Seyit'i Rusya soğuğunda çekecekler diye totoları dondu ama bu Küçük Ağa iki diziden de daha fazla reyting alacak :FWhere is the adalet? :bhr:
daha izlemediğim diziler için kesin yorum yapamıcam belki küçük ağa daha iyi çıkar :A

boy 1.72 türkiye standartlarının üstü ayrıca güzel ve sempatik kız farah..
nice at gibiler var buzdolabı gibi mesela @yakup09 un karolin i ? o kadar katana olacağına orta boylu sempatik zarif ve seksi olsun yeterli :))

Vicut hatları öyle bi yetiyor ki, sempati kelimesinin bende bıraktığı yer kayboluveriyor. :d

O konular derin düşünülmesi gereken konular. Dediğin gibi, zevk gelip geçici. Geriye kalan asıl doldurulması gereken boşluk karşındakinin insan olarak iyi birer karakter taşıması. :)

işte tamda bunu diyorum

yani aslolan bir ömür boyu sürecek kişi aylin

yani farah :))

BU DİZİ HEP RUSYADAMI ÇEKİLCEK ???? MERAK ETTİM YANİ BU OYUNCULAR HEP RUSYADAMI KALACAK ??????????????????? @Yakamoz-Asi @xemrexxx @Bully @yakup09 @destere @Fks14 @sokak sanati
@yatutarsa
@xBUGRAx

@mrt-06

@sürgünüm

sanırım başlangış rusyada çekilecek devamı türkiyede tam emin değilim ayrıntılar konusunda ?

@Fks14 e sor bilir ayrıntıları biz faraha odaklandığımız için ayrıntılardan bi haberiz :)

@Forumdash

@Reytinger

sanırım başlangış rusyada çekilecek devamı türkiyede tam emin değilim ayrıntılar konusunda ?

@Fks14 e sor bilir ayrıntıları biz faraha odaklandığımız için ayrıntılardan bi haberiz :)

BU DİZİ HEP RUSYADAMI ÇEKİLCEK ???? MERAK ETTİM YANİ BU OYUNCULAR HEP RUSYADAMI KALACAK ??????????????????? @Yakamoz-Asi @xemrexxx @Bully @yakup09 @destere @Fks14 @sokak sanati
@yatutarsa
@xBUGRAx

@mrt-06

@sürgünüm

@Forumdash

@Reytinger

Konu bolşevik ihtilalinin ardıdan göçen bir topluluğu anlatacak bildiğim kadarıyla.İstanbul'a yada balkanlara göçen bir topluluk diye hatırlıyorum.İstanbul yada balkanlarda devam eder çekim.:D

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919