bencede @xemrexxx braz seni örnek alsın kendisine söylede az düzelir belkiBen emreye ne benzicem emre bana benzesin
bencede @xemrexxx braz seni örnek alsın kendisine söylede az düzelir belkiBen emreye ne benzicem emre bana benzesin
Allah korusun ona benzeyip karadayı mı izlicem.ssbencede @xemrexxx braz seni örnek alsın kendisine söylede az düzelir belki
ne varmıs karadayıda cnm bende izliyorum muhteşem yüzyıl bitince karadayıya gel bence boşta kalmaAllah korusun ona benzeyip karadayı mı izlicem.ss
ıyykk hayatta olmaz .ssne varmıs karadayıda cnm bende izliyorum muhteşem yüzyıl bitince karadayıya gel bence boşta kalma
kurtlar vadisine gelll ozaman ne dersinıyykk hayatta olmaz .ss
toton @destere ninki gibi kocaman olsun derim ne biçim istekler onlarkurtlar vadisine gelll ozaman ne dersin
hahahah beddua etmetoton @destere ninki gibi kocaman olsun derim ne biçim istekler onlar
@Forumdash var işte ergenik diziler uzmanıhahahah beddua etmebenim dizilerime çenesi kuvvetli birisi lazım seni transfer etmeye çalısıyorum
toto büyüklüğünden gelen bir kuvvet var ondagerçi karadayıda @destere varrr oda çenesi kuvvetli bir arkadaş en büyük kozumuz haha
ayol dizi arka sokakların tekrar bölümelriyle aynı reytingleri alıyor 3 civarı9.bölüm de bitti
celil bir an önce normale dönmeli artık bu ayyaş halleri sıktı
tolga savacıya masum adam rolü yakışmıyor güzideye bağırırken falan iyiydi
petro nun Allah belasını versin yine ihanetini etti.ss yeni bölüm fragmanına göre de devam ediyor ihanete
alyanın abisi öldü bakalım alya napacak duyunca
barones ve seyit yüzbaşının elinde birkaç bölüme yüzbaşı ölür bence zaten my de de sevmiyordum bu adam ıburada iyice kıl olmuş
valentina da artık bulunmalı aynı şehirde o ka fırsat varkene bulunamıyor saçma oluyor bence
ayşe ne ka kıskançmış @Çiğdem- i geçti kıskançlıktaseyitle nasıl hayaller kuriyi öyle
küçük çocuk da at arabasında şuranın elini tutarken bir an @destere leşti
bence bu dizi seneye çarşambaya alınmalı ne olursa olsun my izleyecek en kötü 6 reytinglik bir kitle var bu kitleyi kendine çekebilirmy yi zirveye taşıyan şey (özellikle meral okay sonrası) en iyi oyuncu kadrosuna sahip olmasıydı my bitince en iyi kadro kss de olacak gibisenaryoda birkaç ekleme yapılırsa dizi çarşambaları sazı eline alır bencezaten dikmen+kpa küçük ağa ka güçlü bir rakip değil@Forumdash @ABAY_06
@hayret bi şey @Harunnn60 @Ahmad izliyormusunuz diziyi?
çok hayal kuruyonayol dizi arka sokakların tekrar bölümelriyle aynı reytingleri alıyor 3 civarıayrıca muhteşem yüzyıl bitince ankaranın dikmeni düşüşe geçicek kara para aşk 2.sezonuyla çarşamba günlerinin yeni zirvede olan dizisi olucak
Evet ben izliyorum.9.bölüm de bitti
petro nun Allah belasını versin yine ihanetini etti.ss yeni bölüm fragmanına göre de devam ediyor ihanete
barones ve seyit yüzbaşının elinde birkaç bölüme yüzbaşı ölür bence zaten my de de sevmiyordum bu adam ıburada iyice kıl olmuş
valentina da artık bulunmalı aynı şehirde o ka fırsat varkene bulunamıyor saçma oluyor bence
ayşe ne ka kıskançmış @Çiğdem- i geçti kıskançlıktaseyitle nasıl hayaller kuriyi öyle
bence bu dizi seneye çarşambaya alınmalı ne olursa olsun my izleyecek en kötü 6 reytinglik bir kitle var bu kitleyi kendine çekebilirmy yi zirveye taşıyan şey (özellikle meral okay sonrası) en iyi oyuncu kadrosuna sahip olmasıydı my bitince en iyi kadro kss de olacak gibisenaryoda birkaç ekleme yapılırsa dizi çarşambaları sazı eline alır bencezaten dikmen+kpa küçük ağa ka güçlü bir rakip değil@Forumdash @ABAY_06
Son 2 haftadır bölümlerin yarısını kaçırıyorum ama evet izlemeye devam9.bölüm de bitti
Fragman çok iyi, heyecanlı bir bölüm olacak.Kurt Seyit ve Şura 10. Bölüm Fragmanı. Salı 22.00'da STAR TV'de!
http://www.startv.com.tr/dizi/kurt-seyit-ve-sura
@Ahmad @HachiKo @xemrexxx @hayret bi şey @destere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?