Star Kurt Seyit ve Şura - Dizi Yorumları

Kurt Seyit ve Şura bitti 22.27
Kurt Seyit ve Şura tekrar başlıyor 22.27

Evet bir bolumun daha sonuna geldik.. 🙂 Bu bolum sanki digerlerine nazaran daha keyifli ve hareketliydi. Ama yine hikaye bize soguktu malesef. Bu diziyi izlemek icin biz emek veriyoruz resmen
Farah harikaydi hissederek oynadi her zamanki gibi. Kivanc'a laf yok zaten. Bolume gelecek olursak; dizinin ilk baslarindan beri aksiyon vardi kacis sahneleri gayet hostu bence. Petro tam bir kotu oldu bolum itibariyle. Misa hakkinda ben mi bisey kacirdim acaba, hala ne yapmaya calistigini anlamadim😕 Bu bolum Suranin anasina isinmaya basladim gozume giriyor yavas yavas ama keyfim Tatya'ya gelen sanciyla kacti. Bu bolumu daha surukleyici buldum dedigim gibi yarinki tahminim iki kategoride de 2 basamak yukselir. 😛

Tekrarına bakayım dedim bir ilerleme bir heycan gelmiş mi diye 10 dakika dayanabildim.Şura'nın annesi ve ablasının nişanlısının dublajları bana yabancı film izliyormuşum hissi verdi.Dizi hala çok kasvetli ve ağır

Kurt Seyit ve Sura 6.Bölüm Fragmani

Kurt Seyit ve Sura 6.Bölüm Fragman 2

en quick şekilde izledim de en kral total dizisini geçti adamlar
ölen ölene seyitinanası ile babaso öldü, mişha öldü galiba tatya da öldü
osman da ölebilir
maşallah dizi istanbula taşınırlen bir seyit ile şura kalaca gibi haftaya da 5-6 kişi ölür
@Forumdash @yakup09 @EveN

en quick şekilde izledim de en kral total dizisini geçti adamlar
ölen ölene seyitinanası ile babaso öldü, mişha öldü galiba tatya da öldü
osman da ölebilir
maşallah dizi istanbula taşınırlen bir seyit ile şura kalaca gibi haftaya da 5-6 kişi ölür
@Forumdash @yakup09 @EveN

Senarist 30. Bölümde yapacağını 6. Bölümde yapmış, e malum o kadar masrafa ve az reytinge kelle eksiltmek lazım.
@xemrexxx

yok lo dizi yayına girmeden rusya bölümleri bitmişti

Kadrodan ziyade bakalım senaryodaki boşluk doldurulacak mı?