Kurban Bayramınız Kutlu Olsun :)

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,995
Puanı
1,061
020720161023384355700_2.jpg

Yüzünüzden gülücük kalbinizden sevginin eksik olmayacağı sevdiklerinizle birlikte mutlu, huzurlu, sağlık dolu bir bayram dilerim. Kurban bayramınız kutlu olsun...

İyi bayramlar Fav10 ailesi:)
Sevdiklerimizle birlikte nice nice güzel bayramlara inşallah <3

Herkese iyi kurbaaaanlar. :F Koyun kesin, yiyin, kavurma yapın ama koyun olmayın canlar. :mouth:

Fav10 ailesinin ve tüm İslam aleminin kurban bayramı mübarek olsun. Nice huzur dolu, sağlıklı bayramlara kavuşmak dileğiyle. :)

Bayramımız kutlu olsun :Z Gerçek ailemden önce burada olan 2.ailemle ilk kutlamamı yaptım şuan :bhr::bhr::bhr:

Cümleten hayırlı bayramlar. Allah nice bayramlara kavuşmayı nasip etsin sevdiklerinizle. :)

Herkese hayırlı bayramlar. Sevdiklerinizle beraber geçireceğiniz, sağlıklı, huzurlu nice bayramlara...

İyi bayramlar herkese, hep birlikte nice güzel bayramlara... :)
ekonomi-buyudukce-sutumuz-mu-kesiliyor_26801.jpg

İyi bayramlar Fav10 ailesi:)
Sevdiklerimizle birlikte nice nice güzel bayramlara inşallah <3

Herkese iyi kurbaaaanlar. :F Koyun kesin, yiyin, kavurma yapın ama koyun olmayın canlar. :mouth:

Fav10 ailesinin ve tüm İslam aleminin kurban bayramı mübarek olsun. Nice huzur dolu, sağlıklı bayramlara kavuşmak dileğiyle. :)

Bayramda adettir yaşlıların eli öpülür dedecim @bazinga ve @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @vadikızı öpmüşüm gibi farz edin. :bhr:

Bayram harçlığımı da az sonra size göndereceğim İş Bankası Hesap numarama havale edersiniz. :Z

Hepimizin bayramı mübarek olsun :)

Çikolataların benden cnm :A :A :A @xemrexxx @serhatt
cikolata-calan-sincap.png

Cümleten hayırlı bayramlar. Allah nice bayramlara kavuşmayı nasip etsin sevdiklerinizle. :)

Çalıntı mal yemem ben,haram :A

Sen yine iyisin. Bu avatarla herkesin elini öpmem lazım neredeyse.

Herkese hayırlı bayramlar. Sevdiklerinizle beraber geçireceğiniz, sağlıklı, huzurlu nice bayramlara...
kız görüyonuz mu çiğdem cadolozunu elini öpenler harçlık istemesin diye forumdan tüymüş perşembeye kadar 😱 yaşlandıkça insanlar cimrileşiyor lafı doğru galiba :A :A @vadikızı @Yiğitt @Aserat @xbugrax @ozmoturk @dreamy @Ahmed @Darklegend @Masacre- @kerem @yatutarsa @turkuazz

Şu havadayken poz vermeyi kaç denedim beceriksiz arkadaşlarım çekemedi doğru düzgün. Çok özeniyorum böyle bir poz vermeye. :F

@denizz19 anam Whatsapp'a baksana ya. :A