Hemde sevdiğimi alıyorsun ablacım sağol. 😳
Aaa bu 5 yıl çikolata çalıp sonra yakalanmış bizde 5.yıla giriyoruz inş bizde yakalanmayız cnm @xemrexxxHemde sevdiğimi alıyorsun ablacım sağol. 😳
Kiz bırak bu sincap sevimliligini @denizz19 un silasi gibi açık sözlü olarak da gerçek yüzünü göster cadoloz @mrt-06 @xBUGRAx @Aserat @Yiğitt @Dosi @dizi kolik @vadikızı @cookies @kerem @serhatt @ozmoturk @Billy Kane @Maskeli Fedai @Sherlock @MEnes @MasacRE- @ozgur2113 @Bully @DarkLegenD @turkuazz
Nerde onda o yürekKiz bırak bu sincap sevimliligini @denizz19 un silasi gibi açık sözlü olarak da gerçek yüzünü göster cadoloz @mrt-06 @xBUGRAx @Aserat @Yiğitt @Dosi @dizi kolik @vadikızı @cookies @kerem @serhatt @ozmoturk @Billy Kane @Maskeli Fedai @Sherlock @MEnes @MasacRE- @ozgur2113 @Bully @DarkLegenD @turkuazz Ekli dosyayı görüntüle 61099
Çalıntı mal yemem ben,haram
Sen yine iyisin. Bu avatarla herkesin elini öpmem lazım neredeyse.
İyi bayramlar herkese, hep birlikte nice güzel bayramlara...
İyi bayramlar Fav10 ailesi
Sevdiklerimizle birlikte nice nice güzel bayramlara inşallah <3
Herkese iyi kurbaaaanlar. Koyun kesin, yiyin, kavurma yapın ama koyun olmayın canlar.
Fav10 ailesinin ve tüm İslam aleminin kurban bayramı mübarek olsun. Nice huzur dolu, sağlıklı bayramlara kavuşmak dileğiyle.
Hepimizin bayramı mübarek olsun
Cümleten hayırlı bayramlar. Allah nice bayramlara kavuşmayı nasip etsin sevdiklerinizle.
Çalıntı mal yemem ben,haram
Sen yine iyisin. Bu avatarla herkesin elini öpmem lazım neredeyse.
kız görüyonuz mu çiğdem cadolozunu elini öpenler harçlık istemesin diye forumdan tüymüş perşembeye kadar 😱 yaşlandıkça insanlar cimrileşiyor lafı doğru galiba @vadikızı @Yiğitt @Aserat @xbugrax @ozmoturk @dreamy @Ahmed @Darklegend @Masacre- @kerem @yatutarsa @turkuazzHerkese hayırlı bayramlar. Sevdiklerinizle beraber geçireceğiniz, sağlıklı, huzurlu nice bayramlara...
Şu havadayken poz vermeyi kaç denedim beceriksiz arkadaşlarım çekemedi doğru düzgün. Çok özeniyorum böyle bir poz vermeye.Kiz bırak bu sincap sevimliligini @denizz19 un silasi gibi açık sözlü olarak da gerçek yüzünü göster cadoloz @mrt-06 @xBUGRAx @Aserat @Yiğitt @Dosi @dizi kolik @vadikızı @cookies @kerem @serhatt @ozmoturk @Billy Kane @Maskeli Fedai @Sherlock @MEnes @MasacRE- @ozgur2113 @Bully @DarkLegenD @turkuazz Ekli dosyayı görüntüle 61099