Kurban Bayramınız Kutlu Olsun :)

kız görüyonuz mu çiğdem cadolozunu elini öpenler harçlık istemesin diye forumdan tüymüş perşembeye kadar 😱 yaşlandıkça insanlar cimrileşiyor lafı doğru galiba :A :A @vadikızı @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @ozmoturk @dreamy @Ahmed @DarkLegenD @MasacRE- @kerem @yatutarsa @turkuazz

Belki bütün foruma kavurma hazırlamak için gitmiştir, malum kalabalığız. Perşembe günü de dağıtacaktır herkese. :A @Çiğdem-

1EB3ZB.jpg

Bayramda adettir yaşlıların eli öpülür dedecim @bazinga ve @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @vadikızı öpmüşüm gibi farz edin. :bhr:

Bayram harçlığımı da az sonra size göndereceğim İş Bankası Hesap numarama havale edersiniz. :Z

:Detmezmiyim hiçç çok sağol paşam mesajın çok mutlu etti beni senin canın sağolsun gönderebilsem keşkede göndersem okul zamanı seni desteklemek ben en büyük mutluluk olurdu valla

bu arada fav10 ailesine hayırlı bayramlar diliyorum kurban kesenlerin kurbanları kabul olsun inşAllah:D

kız görüyonuz mu çiğdem cadolozunu elini öpenler harçlık istemesin diye forumdan tüymüş perşembeye kadar 😱 yaşlandıkça insanlar cimrileşiyor lafı doğru galiba :A :A @vadikızı @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @ozmoturk @dreamy @Ahmed @DarkLegenD @MasacRE- @kerem @yatutarsa @turkuazz

Belki bütün foruma kavurma hazırlamak için gitmiştir, malum kalabalığız. Perşembe günü de dağıtacaktır herkese. :A @Çiğdem-

1EB3ZB.jpg
Komuş et gönderecem kargoyla Emreye yarın hafta sonuna girmeden kargoyla
:A :A :A Belki kurtuluruz ayoll :F @mrt-06

Fav10 ailesinin ve tüm İslam aleminin kurban bayramı mübarek olsun.