Belki bütün foruma kavurma hazırlamak için gitmiştir, malum kalabalığız. Perşembe günü de dağıtacaktır herkese. @Çiğdem-
artık at eti mi eşek eti mi olur .)))Belki bütün foruma kavurma hazırlamak için gitmiştir, malum kalabalığız. Perşembe günü de dağıtacaktır herkese. @Çiğdem-
artık at eti mi eşek eti mi olur .)))
Herkese sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bayramlar.
Eyüp ile telefonla konuşuyorum bakacağım şimdiŞu havadayken poz vermeyi kaç denedim beceriksiz arkadaşlarım çekemedi doğru düzgün. Çok özeniyorum böyle bir poz vermeye.
@denizz19 anam Whatsapp'a baksana ya.
Kiz bırak bu sincap sevimliligini @denizz19 un silasi gibi açık sözlü olarak da gerçek yüzünü göster cadoloz @mrt-06 @xBUGRAx @Aserat @Yiğitt @Dosi @dizi kolik @vadikızı @cookies @kerem @serhatt @ozmoturk @Billy Kane @Maskeli Fedai @Sherlock @MEnes @MasacRE- @ozgur2113 @Bully @DarkLegenD @turkuazz Ekli dosyayı görüntüle 61099
Komuş et gönderecem kargoyla Emreye yarın hafta sonuna girmeden kargoylaBelki bütün foruma kavurma hazırlamak için gitmiştir, malum kalabalığız. Perşembe günü de dağıtacaktır herkese. @Çiğdem-
Bu bayram hiç et yemedim valla. Bana da gönder. 😱Komuş et gönderecem kargoyla Emreye yarın hafta sonuna girmeden kargoyla
Belki kurtuluruz ayoll @mrt-06
Cehenneme gitme sebebin olacakOlmuyor tabi,o haram değil
Aaa sana başka temizinden yaparız cnm @xemrexxxBu bayram hiç et yemedim valla. Bana da gönder. 😱
O nikahtan hayır mı gelir be Bütün mikroplar bir masada toplanmış