- Reaksiyon puanı
- 114,349
- Puanı
- 1,060
Sana bir şey danışacağım, @12.Adam ’ın deyimi ile hatta kalZaten müneviri bilmediğim için senin üzerinden cevap yazdım
Sana bir şey danışacağım, @12.Adam ’ın deyimi ile hatta kalZaten müneviri bilmediğim için senin üzerinden cevap yazdım
O GS kazandı diye ağlama seansına başladı büyük ihtimalleSana bir şey danışacağım, @12.Adam ’ın deyimi ile hatta kalyazarım birazdanonu bilerek etiket ettim.Merak etsin konuşacağımız konuyu
Sanki çok güzel bir futbol oynadınız gibi yazmaO GS kazandı diye ağlama seansına başladı büyük ihtimalle
Sanki çok güzel bir futbol oynadınız gibi yazma
Banlanmadan konuşmayı öğretiriz sana.Yallah başka kapıya kaos sevmeyiz sonra banlanırız
------
ÇInceydi bu arada
Neyi ?Bunu çok iyi bildiğimi biliyorsun. Bende bir şeyler yapmıştım hanibaşkaları bilmez ama
MünevverZaten müneviri bilmediğim için senin üzerinden cevap yazdım
Deyimim sana feda olsun.Sana bir şey danışacağım, @12.Adam ’ın deyimi ile hatta kalyazarım birazdanonu bilerek etiket ettim.Merak etsin konuşacağımız konuyu
Seni inim inim inleteceğim. Bulaşma bana belanı başkasından bul.O GS kazandı diye ağlama seansına başladı büyük ihtimalle
Helal zey iyi benzettin.Bu küflü peynirli arkadaşa söyle bir halt oynamadılar penaltı imdada yetişti.Bjk oyuncunun mallığıSanki çok güzel bir futbol oynadınız gibi yazma
Ne oldu yenildiniz mi laBanlanmadan konuşmayı öğretiriz sana.
Neyi ?
Münevverdiyelim
Deyimim sana feda olsun.Çatlıyorum
Seni inim inim inleteceğim. Bulaşma bana belanı başkasından bul.
Helal zey iyi benzettin.bu küflü peynirli arkadaşa söyle bir halt oynamadılar penaltı imdada yetişti.Bjk oyuncunun mallığı
İblis yap 😄😄Deccal. ✍️
Eski bir yönetici bir deÖnerilere açığım ama ben @EmRe'yi istiyorum.
Emre- yapalım o zaman.Eski bir yönetici bir deunut o işi
İlla emreden gideceksen elimizde:
@Emreee
@Eemre
@Emmre var
Aslında sana kısaca @Ozansoy dediğim oluyor. O da iyi bence
Elde olan bu.Çok kötü
bencede kötüEmre- yapalım o zaman.
Elde olan bu.Az önce senin kullanıcı adında - var diye puan kırmıştım şimdi bunu yapmak istiyorum.
@Omre EzansoyÖnerilere açığım ama ben @EmRe'yi istiyorum.
İhtimaller dahilinde bile olamaz.@Omre Ezansoy
Küçük harf ile başlamasından eminsen onaylayayımİhtimaller dahilinde bile olamaz.------Yaptık bir hata, geçmiş olsun.
Onaylayabilirsin en mantıklısı şu an o.Küçük harf ile başlamasından eminsen onaylayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?