Hem iyi kalpli hem acımasız diyelim en iyisi, her türlü sağlama alırız kendimizi bak iyi kalpli de dedik diye@Dosi
En çok da beni.... :S
Bu yorumu baski altinda yaptiysan Isvicre'ye siginma talep edebilirsin kardesim.
Hem iyi kalpli hem acımasız diyelim en iyisi, her türlü sağlama alırız kendimizi bak iyi kalpli de dedik diye@Dosi
En çok da beni.... :S
İşin gerçeği yeni mavi olunca test edip bildirim nasıl olunuyor görmemi istedi ama sistem anında onay verince komik bir durum olduIyi kalpli misin yoksa acimasiz mi bilemedim simdi.
Eminim yönetim odasinda herkesi eziyordur.
İşin gerçeği yeni mavi olunca test edip bildirim nasıl olunuyor görmemi istedi ama sistem anında onay verince komik bir durum olduO günden sonra biri de talep etmedi daha o tecrübeyi edinemedim
Kendisi başka bir üyenin bildirimini görmüş ama bu konuda en tecrübesiz ben kaldım
EvetBir üye, nick ismini degistirmek icin talep mi göndermek zorunda? Nasil oluyor o? Bir yasima daha girdim simdi.
Görevimiz 😎Iyi oldu ögrendigim. Tesekkürler.
Ne sandın
İşte şimdi daha iyi anlıyorsundur nasıl daima diken üstünde olduğumu...
Ne sandındetaycılık ve araştırma ruhu bizden sorulur 😎
@Tolstoyevski 'yi yardımcım yaparak biz ne olaylar çözdük
İşte şimdi daha iyi anlıyorsundur nasıl daima diken üstünde olduğumu...
Hem de ne olaylarNe sandındetaycılık ve araştırma ruhu bizden sorulur 😎
@Tolstoyevski 'yi yardımcım yaparak biz ne olaylar çözdük
Yalnız sen ayrılırken benim halim başkaydı biliyorsunForumu iyi ellere emanet etmisim ayrilirken yönetimden, gelecegi görmüsüm.
Bak bak iki tüyler ürpertici insan birbirlerini sıvayıp durmuş, bir de pamuk gibi falan olmuş... Siz iki hainin bunu yapmaya hakkı yoktur, pis tost makineleri sizi...
Hem de ne olaylarEvet diken üstündeyiz belki, her an kılıç sopa vb. başımıza inebilir ilk yanlışımızda ama üzüm de üzüme baka baka kararıyor az çok pişiyoruz yanında bu tür eğitim konularında vb.@Yakamoz-Asi
Biliyorum biliyorum.Yalnız sen ayrılırken benim halim başkaydı biliyorsun
Nerden nereye oldu
Şimdi dönsen varya ortam harika
@Dosi'ye kullanıcı adı önerim: dosimosi
@Tolstoyevski'ye kullanıcı adı önerim: Tols
İyiydi bence, eskiye dönüş yapsa da olur.Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı o yüzden umarım iltica yani eskiye dönüş yapmaz@Dosi
Yapsınlar, sorun değil. Herkes bana "bey" derdi bir dönem.Dikkat et öneri yaparken arada seni yine Arslan Bey yapmasinlar topragim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?