Son kararınsa hemen işlemlere başlıyorum?
Son kararınsa hemen işlemlere başlıyorum?
Ne bu acele?! 😡Son kararınsa hemen işlemlere başlıyorum?
Sakın öyle bir hata yapma..
Durum ve şartlara göre değişir. Şimdi sen değiştirip bir süre sonra pişmanlık duyup psikolojim alt üst oldu, geceleri uyuyamıyorum gibi sebeplerle gelirsen eski haline dönmene müsade ederizKac kere degistirme hakki var @Fav10.net
Durum ve şartlara göre değişir. Şimdi sen değiştirip bir süre sonra pişmanlık duyup psikolojim alt üst oldu, geceleri uyuyamıyorum gibi sebeplerle gelirsen eski haline dönmene müsade ederiz@Tolstoyevski
Asi'mi atılacak?
Kabul etmeyiz talebini olur biter.
Hainli Fedai olacaksa olur, yoksa olmaz.
Günlük sıva dozumuzu da alalım.. OHH..Hainli Fedai olacaksa olur, yoksa olmaz.Sen artık bu destansı nick ile bir marka haline geldin sayın Gs’li dostum…
Canım yoldaşım be, pamuk gibi olduk yine.Günlük sıva dozumuzu da alalım.. OHH..
Kac kere degistirme hakki var @Fav10.net
Durum ve şartlara göre değişir. Şimdi sen değiştirip bir süre sonra pişmanlık duyup psikolojim alt üst oldu, geceleri uyuyamıyorum gibi sebeplerle gelirsen eski haline dönmene müsade ederiz@Tolstoyevski
Asi'mi atılacak?
@Yakamoz-Asi senin 'Tols' oluşuna şahit olmuşmuydu?Geçenlerde benim @Dosi nedeniyle biraz başım yanmıştı bu konuda ama neyse ki yalvar yakar geri haline getirdik
Geçenlerde benim @Dosi nedeniyle biraz başım yanmıştı bu konuda ama neyse ki yalvar yakar geri haline getirdik
Ben ne alakaDosi mi sebep oldu ona? 😱
Haberim var, gördüm.
Ben ne alakakendisi canı sıkılmıştı, geri eski haline gelmek için o psikoloji kartını devreye soktu talebini geri çevirmedik
Hem iyi kalpli hem acımasız diyelim en iyisi, her türlü sağlama alırız kendimizi bak iyi kalpli de dedik diyeIyi kalpli misin yoksa acimasiz mi bilemedim simdi.
Eminim yönetim odasinda herkesi eziyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?