Ayol bunun acından nefesi kokuyodur beZengin moruk arıyordu abiciğimi gözüne kestirmiş yedirmeyiz ayoll![]()
![]()
![]()
Ayol bunun acından nefesi kokuyodur beZengin moruk arıyordu abiciğimi gözüne kestirmiş yedirmeyiz ayoll![]()
![]()
![]()
gaza geliyor diyişinle ne kadar pişman ve perişan oldugun belli... Ben bacıma güvenirim, 3 daklıklara değilPeşinden koşan kim,kapımda kul köle olan sensin düş artık yakamdan![]()
Pişman mı perişan mı ahahahah yok artıkgaza geliyor diyişinle ne kadar pişman ve perişan oldugun belli... Ben bacıma güvenirim, 3 daklıklara değil![]()
zırnık koklatmam ki zatenZengin moruk arıyordu abiciğimi gözüne kestirmiş yedirmeyiz ayoll![]()
![]()
![]()
Bak bakim ordamıyımPişman mı perişan mı ahahahah yok artık
İstesem 1sn de avucumdasın![]()
İstesem olursun ama istemiyorumBak bakim ordamıyımAl sana o zaman
![]()
zırnık koklatmam ki zaten![]()
Koskoca Ay Yapımın patronu parayıda yemiyor saklıyor o ölünce karısı yesin diyeAyol bunun acından nefesi kokuyodur be![]()
Denemene bile fırsat vermiyorumİstesem olursun ama istemiyorum![]()
Mirasımı kimseye bırakmam benle gömuleceklerKoskoca Ay Yapımın patronu parayıda yemiyor saklıyor o ölünce karısı yesin diye![]()
![]()
![]()
Kefenine cep yaptır oraya koyun deMirasımı kimseye bırakmam benle gömulecekler![]()
aptallığına doymasın ayolKoskoca Ay Yapımın patronu parayıda yemiyor saklıyor o ölünce karısı yesin diye![]()
![]()
![]()
Kasaya koydurcam ne cebiKefenine cep yaptır oraya koyun de![]()
![]()
![]()
Sana yedirseydim aptallığıma doymazdımaptallığına doymasın ayol![]()
aa senin parana tenezzül etmem benKasaya koydurcam ne cebiSığmaz çunku
Sana yedirseydim aptallığıma doymazdımKudurma
![]()
Kaç paraya şu lanet çeneni kaparsın acabaaa senin parana tenezzül etmem ben
paran başını yesin![]()
Kasaya koydurcam ne cebiSığmaz çunku
Sana yedirseydim aptallığıma doymazdımKudurma
![]()
Sen paraları kasaya doldur @serhatt dokunamaz ben saklarımaa senin parana tenezzül etmem ben
paran başını yesin![]()
Vasiyet bırakıp gitcem sen paraları koru diye
Kendimdende korurum dokunursam oklava vururum elimeVasiyet bırakıp gitcem sen paraları koru diye![]()
Senin paran benim çenemi kapamaya yetmez şarap mantarıKaç paraya şu lanet çeneni kaparsın acaba![]()
Saklamak ayağına iç edecen dimi paraları hırsız seni