Ayol bunun acından nefesi kokuyodur beZengin moruk arıyordu abiciğimi gözüne kestirmiş yedirmeyiz ayoll
Ayol bunun acından nefesi kokuyodur beZengin moruk arıyordu abiciğimi gözüne kestirmiş yedirmeyiz ayoll
gaza geliyor diyişinle ne kadar pişman ve perişan oldugun belli... Ben bacıma güvenirim, 3 daklıklara değilPeşinden koşan kim,kapımda kul köle olan sensin düş artık yakamdan
Pişman mı perişan mı ahahahah yok artıkgaza geliyor diyişinle ne kadar pişman ve perişan oldugun belli... Ben bacıma güvenirim, 3 daklıklara değil
zırnık koklatmam ki zatenZengin moruk arıyordu abiciğimi gözüne kestirmiş yedirmeyiz ayoll
Bak bakim ordamıyımPişman mı perişan mı ahahahah yok artık
İstesem 1sn de avucumdasın
İstesem olursun ama istemiyorumBak bakim ordamıyımAl sana o zaman
zırnık koklatmam ki zaten
Koskoca Ay Yapımın patronu parayıda yemiyor saklıyor o ölünce karısı yesin diyeAyol bunun acından nefesi kokuyodur be
Denemene bile fırsat vermiyorumİstesem olursun ama istemiyorum
Mirasımı kimseye bırakmam benle gömuleceklerKoskoca Ay Yapımın patronu parayıda yemiyor saklıyor o ölünce karısı yesin diye
Kefenine cep yaptır oraya koyun deMirasımı kimseye bırakmam benle gömulecekler
aptallığına doymasın ayolKoskoca Ay Yapımın patronu parayıda yemiyor saklıyor o ölünce karısı yesin diye
Kasaya koydurcam ne cebiKefenine cep yaptır oraya koyun de
Sana yedirseydim aptallığıma doymazdımaptallığına doymasın ayol
aa senin parana tenezzül etmem benKasaya koydurcam ne cebiSığmaz çunku
Sana yedirseydim aptallığıma doymazdımKudurma
Kaç paraya şu lanet çeneni kaparsın acabaaa senin parana tenezzül etmem ben
paran başını yesin
Kasaya koydurcam ne cebiSığmaz çunku
Sana yedirseydim aptallığıma doymazdımKudurma
Sen paraları kasaya doldur @serhatt dokunamaz ben saklarımaa senin parana tenezzül etmem ben
paran başını yesin
Vasiyet bırakıp gitcem sen paraları koru diye
Kendimdende korurum dokunursam oklava vururum elimeVasiyet bırakıp gitcem sen paraları koru diye
Senin paran benim çenemi kapamaya yetmez şarap mantarıKaç paraya şu lanet çeneni kaparsın acaba
Saklamak ayağına iç edecen dimi paraları hırsız seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?