zaten gözü desteredeydi hep
zaten gözü desteredeydi hep
O çok beğendiğin destere nerede acaba bak kayıplarda yine.
Yazın destere gidince profilini mesajlarım ile dolduran da bendim dimi.zaten gözü desteredeydi hep
Beni de övermiş.harun bu ka kuru değil bu daha çok serhat ya da deniz marulu gibi sıskasaçları önceki dizide kıvırcıktı deniz marulu olabilir bubence vadikızını hapsetti bir yere sesi çıkmıyor
hayatım bence avrupada bir ülkeye gitti onlarda christmas tatili 3 hafta falan olanlar var , tatildeyken avrupalı kızlarla gününü gün eder sonra gelir burada çiğdemi kandırırO çok beğendiğin destere nerede acaba bak kayıplarda yine.Hani çok seviyordu seni?
Siz kadınlar öküz erkeklerin peşinde koşmaktan bıkmadınız.@xemrexxx
ben o profili tuvalet olarak kullanıyordumYazın destere gidince profilini mesajlarım ile dolduran da bendim dimi.@Çiğdem-
Bak sende hak verdin bana gördün mühayatım bence avrupada bir ülkeye gitti onlarda christmas tatili 3 hafta falan olanlar var , tatildeyken avrupalı kızlarla gününü gün eder sonra gelir burada çiğdemi kandırır
kerem zaten şu an alaman helgalarıyla meşguldür seni dinlemez boynuzlu
ben o profili tuvalet olarak kullanıyordum
Hayır öyle bir şey yokkerem zaten şu an alaman helgalarıyla meşguldür seni dinlemez boynuzlu
sen mezarı açar gebermiş mi diye kontro ledersin bence
İlerde mezarına filan işersin bu gidişle@Çiğdem-
İlerde mezarına filan işersin bu gidişle@Çiğdem-
Hm öyle diyor ama hemde destereyi heryere koymadan yapamıyorben o profili tuvalet olarak kullanıyordum
Yalnız geberse en çok üzülen sen olursun şaka makasen mezarı açar gebermiş mi diye kontro ledersin bence
siz olmayınca kimi aşağılayıp mutlu olucaz dimiHm öyle diyor ama hemde destereyi heryere koymadan yapamıyorHarunda desteresiz yapamıyor xemrexxx in bensiz yapamadı gibi
@kerem destere gibi sapık değilbak kerem de alman kızları böyle tutuyor utanmasa eliyle kafasını kıracak kızın@Çiğdem-
@serhatt
Ekli dosyayı görüntüle 63930
ayol destere 140 kilo yani bir kızı ya da oğlanı tutup sapıklık yapması zor fiziken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?