Youtubeden açmadım henüz konudan 3-4 kez izledim şuan tekrar açacam çok duygulandım detaylı değinecem çok güzel olmuşYoutube'den izledin mi yoksa önceden.
Sabırsızlıkla bekliyorum turkuaza bir sözümde vardır zatenHediye konusunda senden başka kimseyi tanımam.
@xemrexxx Bugün beni kırmadı sana izin verdi.
O foto çok karşına çıkacak
hahah güzel olmuş.Sabırsızlıkla bekliyorum turkuaza bir sözümde vardır zaten
Bir bilmecem var çocuklar hadi sor sor
Forumda konularda gezinir acaba kimdir kimdir
Hediye denince akla tamam şimdi buldum
Hemen onun adı gelir turkuazz turkuazz turkuazz
Bende diyorum birisi mi öldü acaba.
Forumdakı hayvan karşılığında senin o pehleyen civcivYandık desene.
Profilimde senle ilgili güzel birşey paylaşmısBende diyorum birisi mi öldü acaba.
Sende şaka maka queen oldun hee.Forumdakı hayvan karşılığında senin o pehleyen civciv
Noktalama işareti'nden gitti 90 puan kırmış onlardan internet reklâmcıligindan hedefimi yazdımProfilimde senle ilgili güzel birşey paylaşmısAvatarı görünce anladım daha konuyu görmeden
Aaa vlla bana bir çok şey deniyor cnm çiko , kraliçe ve onun zıttı hogathaSende şaka maka queen oldun hee.Üstüne de yakıştı.
Hedefin neydiki senaryon gibimi bir şey yazdında dünyayı bombalamak gibi 1 puan bile vermemişNoktalama işareti'nden gitti 90 puan kırmış onlardan internet reklâmcıligindan hedefimi yazdım
45 vermiş hedefime 0 vermiş komik olmuş demi
Zaten geldiğinden @destere @xemrexxx ve benle ilk samimi oldunAaa vlla bana bir çok şey deniyor cnm çiko , kraliçe ve onun zıttı hogathaçirkinellar @xemrexxx in lafları
İyi dediğiniz laf kadar kötü lakaplarıda sahipleniyorum kraliçe kadar hogatha olmakta güzelZaten ben sincap olarak kendimi görüyorum hayvan yanı ama bazı insanlardan daha insanlar papağan o yaratık adamdan daha insanYanı iyiden kötüye ne olduğum önemli değil sizlerle o samimiyeti ilk geldiğimden beridir kurabilmek önemli ben zaten bu foruma yabancı bir üye olarak değilde forumun kızıymış gibi geldim ilk günümde o samimiyet kuruldu hemen alışma süremiz hiç olmadı üye oldum başladım yazmaya gülerek tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?