Hhahah ona benziyor napayım yaa oda benden dolayı destereye takıntılıya şu sarısın ecünnü joe ve kurbanlarını gördükçe aklıma ben destere @Harunnn60 geliyorYanlız dikkat ettin mi çiğdem ablanın da fantezi dünyası geniş Joe yu HArun yapmış hemen
Hhahah ona benziyor napayım yaa oda benden dolayı destereye takıntılıya şu sarısın ecünnü joe ve kurbanlarını gördükçe aklıma ben destere @Harunnn60 geliyorYanlız dikkat ettin mi çiğdem ablanın da fantezi dünyası geniş Joe yu HArun yapmış hemen
Demek harun da Joe nun Beck I sevdiği gibi seni seviyor 😱 o zaman @kerem ve boynuzları konuyaHhahah ona benziyor napayım yaa oda benden dolayı destereye takıntılıya şu sarısın ecünnü joe ve kurbanlarını gördükçe aklıma ben destere @Harunnn60 geliyor@Forumdash @kerem
destereye takıntılı kısmıyla bize bağlaştırıyorum
Ahh ahh sen onu bana sor bir de5 yıl mıDaha dün gibi ilk geldiğin gün..
Aaa çok tşşklerTebrik ederim, sen ve düzenli olarak düzenlediğin etkinlikler olmasa forum diye bir şey olmazdı şu an. Aramızda olmaya devam edeceğin nice yıllara.@Çiğdem-
Aaa evet burada gocadık gerçektenGençlik yıllarının güzel zamanlarını burada geçirmişsin Çiko. Nice mutlu güzel yıllar diliyorum.Tabi bazen bazı konularda laf anlatılamaz oluyorsun (özellikle sinema) ama sana böyle alıştık biz.Hep aramızda olman dileğiyle, tabi ben bunu ne kadar görürsem artık.@Çiğdem-
Buyur bu da hediyen. Sana güncel bir Toygar Işıklı efsanesi gönderiyorum.Zaten her gün Youtube'da Çarpışma müziklerine dalıyorum muazzam müzikler bee.(Karşını kolla Adalıı!)
Aaa tşşkler öncelikle güzel düşüncelerin içinForumda çoğu kişinin mesaj yazmasında büyük etkin var ki bu benim için de geçerli. Bol mesaj yazmalı, yazdırmalı nice 5 yıllara...@Çiğdem-
Merve diyorsa doğrudur ona laf söylenmez
Hahahah çok bile kutladık, kül kedisi haline dönebilirsin
Hayret bugün anlayışlısın ecünnülere karşıMerve diyorsa doğrudur ona laf söylenmez
Aaa biliyorsun tek bunu sevmiştim dizidenHayret bugün anlayışlısın ecünnülere karşı
Sende yanımda bulunan fareler insan kılığına giriyorya bal kabağı araba oluyor normala dönersiniz geceHahahah çok bile kutladık, kül kedisi haline dönebilirsin
Ocağı göremez dedin bildinAaa biliyorsun tek bunu sevmiştim dizidenZaten gitti dizi bitti
Sende yanımda bulunan fareler insan kılığına giriyorya bal kabağı araba oluyor normala dönersiniz gece@xemrexxx ile birlikte@Harunnn60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?