Kraliçe Çiğdem'in Forumda 5.Yılı! (Kutlamalı Video)

Tebrik ederim, sen ve düzenli olarak düzenlediğin etkinlikler olmasa forum diye bir şey olmazdı şu an. Aramızda olmaya devam edeceğin nice yıllara.
@Çiğdem-

Tebrik ederim, sen ve düzenli olarak düzenlediğin etkinlikler olmasa forum diye bir şey olmazdı şu an. Aramızda olmaya devam edeceğin nice yıllara.
@Çiğdem-
Aaa çok tşşkler
Senin desteğini zaten biliyorum hep birlikte yanı ayrı ayrı önemimiz var birlikte forumu ayakta tutmaya devam inş

Gençlik yıllarının güzel zamanlarını burada geçirmişsin Çiko. Nice mutlu güzel yıllar diliyorum.
Tabi bazen bazı konularda laf anlatılamaz oluyorsun (özellikle sinema) ama sana böyle alıştık biz.
Hep aramızda olman dileğiyle, tabi ben bunu ne kadar görürsem artık.
@Çiğdem-

Buyur bu da hediyen. Sana güncel bir Toygar Işıklı efsanesi gönderiyorum.
Zaten her gün Youtube'da Çarpışma müziklerine dalıyorum muazzam müzikler bee.
(Karşını kolla Adalıı!)

Forumda çoğu kişinin mesaj yazmasında büyük etkin var ki bu benim için de geçerli. Bol mesaj yazmalı, yazdırmalı nice 5 yıllara...
@Çiğdem-

Aaa evet burada gocadık gerçekten
Yaş konusunda artık etikete bile gerek yok @xemrexxx radarları açık hemen koşa koşa gelmiş sırıtmış

Hediyem çok güzel Toygar şuan en iyisi kesinlikle
Sende görürsün inş daha bir yere gitmek yok dur bakalım

Forumda çoğu kişinin mesaj yazmasında büyük etkin var ki bu benim için de geçerli. Bol mesaj yazmalı, yazdırmalı nice 5 yıllara...
@Çiğdem-
Aaa tşşkler öncelikle güzel düşüncelerin için

Sohbet yönü çok önemli forumun zaten bu sohbetler bizi farklı forum olarak öne koyuyor
Diğerleri gibi habere yorum yap çık olursa farkımız kalmaz
Senide sohbetlerde görmekten memnunuz biliyorsun devam edersin yeni yılda da umarım