Konu Açmada 1000'ler Kulübündeyim,❤ 30.000'ler Kulübüyle Forumdaki 4. Yılım

Senin aktif halinle mesaj yazmanla benim aktif halimle mesaj yazmam arasında çoook fark var.
Aradaki farkın açıklaması bundan başkası olamaz.
Haklısın

bana bol hediyeli mesajınıda bekliyorum. acele etmene gerek yok, bol sıvalı(ama her bir kelimesi doğru olan) bir mesaj olsun

Reactions: MEnes

İsmi Enes olan herkes yönetici vasfına doğuştan sahiptir, bunu şiddetle iddia ediyorum. Adaşım da foruma kayıt olduktan hemen sonra moderatör olmuş. Sonra beni yönetime alıp onu atmışlardı... Hey gibi günler hey. Kısa sürede yeni Enes olarak eskiye yol verdirmiştim.
Umuyorum üçüncü bir Enes daha çıkıp beni yerimden etmez...

Yalnız adaşin konu açmadığı için ayrıldı yonetimden ama ondan sonra gelen yeşillerin bazıları nerdeyse 0 konuyla. @MEnes bilseydi kendi isteğiyle üşeniyorum deyip ayrılmazdı

Sana yol verilmez, senin gibi çalıskan, kaliteli ve eğlenceli bir yöneticiyi kim kaybetmek ister
üff Menes'in sıvama işi bulaştı bana

Reactions: Sherlock and MEnes
Haklısın

bana bol hediyeli mesajınıda bekliyorum. acele etmene gerek yok, bol sıvalı(ama her bir kelimesi doğru olan) bir mesaj olsun
Olur inşallah.
Zaten acele etmiyorum hazırlıklı olmak lazım o durum için.

Her Enes ben gibi olmadığı gibi her Enes yönetici de olmaz...

Olayı yeterince iyi özetlemişsin, üstüne sıva sanatı da yapmışsın. Dahası lüzumsuz.

Reactions: Sherlock and Dosi
Eneslerle ilgili yorumunu çok beğendim
Çok fazla mana içerir
Anlayana tabi.

Son düzenleme:
Reactions: MEnes and Sherlock

Sıva sanatını sen de iliklerine kadar hissetmeye başlamışsın, bu sanat gitgide içine köklerini salacak, bağımlısı olacaksın. Ondan sonra istemsizce, durmak bilmeden sıvayacaksın milleti ve bundan çok büyük bir haz alacaksın...

Reactions: Dosi and MEnes
Aa ben insanları eskidende sıvıyordumda uzun süre ara vermiştim, şimdi sizle takıla takila yine çoğalmaya başladı

Kendimi sivarken daha fazlan haz alıyorum

Reactions: Sherlock
Benim iş geçmişim yoğun.Lise zamanımdan beri çalışıyorum (okurken bile çalıştiğım olmuştu). Girdigim her ortama ayak uyduruyorum. Yeni işler beni tedirgin etmiyor yani
Benim şuanki düşüncem acaba ben öğretmenliğemi devam etsem yoksa başka meslektenmi iş arasam diye. Zamanında çok eğitimler aldım, haliyle bir çok farklı işte çalışabilirim. Şuan kararlar aşamasindayım

İllerde işe girdiğinde varya ilk maaşıni alınca aşıri bir özgüven patlamasi yaşiyorsun
Çok harika bir his. Tarif edilemez

Ya ben artık çok çalışmasamda olur. Ekonomi yönünden hiç sıkıntım yok ama kendimi bildim bileli hep calıştığım icin evde olmak bir süre sonra beni sıkıyor. Maksat vakit geçirmek (çalısarak
). Bu sene tüm yaz dinlenecem ama. Enerji toplamam gerekiyor

Reactions: kerem
Herkesin anlaması zor o yorumu...
Dün sizin mekani denedim gece
@Doğu beynimi yıkadı
Elimde silah yok, 2 kere oynadım. Oyunda kalma sürem 10 dakika falandi. Anca koş koş, baskada halt yoktu. Ikinci oyunda yeleğim oldu ( nasil oldu bilmiyorum
) Bir ara bi deniyecem ama sanki beceremem gibi. Ucaktan atlayip nereye gideceğimi bilmiyorum ama ikinci denememde bir binaya ulaşabildim

Reactions: Doğu and MEnes
Keşke herkes mesleğini değiştirebiliyor olsaydı, 10 parmağında 10 marifet dedikleri bu olsa gerek.
Finansal yönden sıkıntın yoksa istediğin mesleği seç bence. Yada ben senin durumnda olsam öğrenmek istediğim bir dilin yada spor dalının kursuna yazılırdım. Zengin olunca yapacağım ilk şey bu olacak.

Bende Ocak'a kadar okulun yanında prime time olarak çalışıyordum ama taşınınca bırakmak durumunda kaldım maalesef. Bu aralar dinleniyorum, bir iş bulursam yazın çalışırım tekrar.

Reactions: Dosi
Biri anlatmadan anlamak kolay değil o oyunu, fazla detay var. Ki ben de 2 hafta oldu başlayalı, hala tam çözebilmiş değilim tüm hatlarıyla.
Ama oynayan kız sayısı baya fazla, onlar yapıyorsa senin beceremeyeceğin bir şey yok ortada.

Reactions: Doğu and Dosi
Küçüklüğümüzde öğrendiğimiz ilk şey birden fazla meslek sahibi olmaya calışmak. Biden fazla imkanın olsunki bir yerden sıkılirsan yada iş bulma oranı azsa diğerine odaklanalim
aslinda benim aklımda çok büyük bir iş var, bir kaç seneye onun adımlarını atabilirim. Onun için sermaye biriktirmem gerekiyor

Dil olarak biraz almancam var ama baya unutmuşum. Onu geliştirebilirim belki. Uzun zamandır aklımda. İlleride ülke falan değistirecek durumlar olursa işimi garantiye alayım

Reactions: kerem
@DarkLegenD bu sene damlamadın konuma? Lafinı eksik etmezdin

Şu konuyu açarken hiç mi utanmadın? Gelmişsin İsveç'in köyünden, kendinle alakalı konuları açıyorsun.

Benim avatar güzelmiş fakat 'q' çok sırıtıyor.

Reactions: Dosi