Hediye getirmenize gerek yok demişsinÇok sade oldu
Birazdan açacağım konu hediyem olsun.Dosi 1000. Konu Açma Kulübünde!
@MasacRE 1000 konu açmış bulunmaktayım, sözümü tuttumözel konu açmıyorum, birer hediye vermeniz yeterliHaydi pamuk eller cebe
@Aserat sen bana hiç hediye vermedin galiba? bu konuda😱 denk gelmedim. Hediyelerimi bekliyorum
@Maskeli Fedai haydi şimdi fırsat, biliyorum hediyeyle geleceksin(gelmedi)
@ozmoturk senin konuyu açtıkta ama sen bana hediye vermişmiydin? 😱
@MEnes @turkuazz @xemrexxx @serhatt @Forumdash @dreamy @Sherlock @eskici @denizz19 1 hediyeyle gelin yeterli
@FaJi seninde ilk kutlama konunu açmıştım, şimdi borcunu ödeme zamani
kız kutlamamış mıyım 13 sayfa olmuş tek tek bakamamÇok sade oldu
@Forumdash es geçtin galibaee git aç ozamanbenim yüzüm tutmaz yeni konu açmaya ama buradan istemeye yüzüm tuttu
Olmadı başlığa 1000. Konu diye ekliyeyim
Bu hediyeyide forum için 1000 konu açtım diye verdinkız kutlamamış mıyım 13 sayfa olmuş tek tek bakamamneyse daha çok hediye beklersin diyip kahkahamı bırakıp gidiyorum konudanbu da hediye sayılır aslının güzelliği geldi konuya @eskici nin mesajları üstüne anca toparlar konunuEkli dosyayı görüntüle 67857Ekli dosyayı görüntüle 67858
yoo 1 hediye tek getirin dedimHediye getirmenize gerek yok demişsin
ee git aç ozamanbenim yüzüm tutmaz yeni konu açmaya ama buradan istemeye yüzüm tuttu
Olmadı başlığa 1000. Konu diye ekliyeyim
Evet görmemiş@Forumdash es geçtin galiba
Başka birininkini açarsan bu lafını hatırlayacamEvet görmemişHayır sen acmayı sevdiğin için dedim. Acılsa da hosuna gittiği için dedim
Sevmiyorum ki kutlama konularınıZoraki acmak istemem sana kötü davranmiş olurum o zaman
Kendime dahi acarsam bu lafımı hatırlatBaşka birininkini açarsan bu lafını hatırlayacam
Tamam ben açılması taraftarı değilim. Burada yeterince ikinci kez bile hediyeleri kaptıkseninkini bekliyorum şuan. yani hediyeni
Iftarı yeni açtım sayılırKendime dahi acarsam bu lafımı hatırlat
Tamam seni iftara çıkarıyorumKöttbullar yerik
Zaten bugun doluyum yarına hazır olIftarı yeni açtım sayılırDaha çayımı yeni bitirdim.
yarına saklıyorum bunu
Demek bizim meşhur İkea köfteler orada bile satılıyor
Ay demekki ikimiz olacazZaten bugun doluyum yarına hazır ol
Zaten gizli bi buluşma olacaktıAy demekki ikimiz olacazBende beni tek yolluyorsun yemeğe sandım
Başlık nasıl oldu? uydumu?gidip içeriğinede mesaj ekleyeyim
asdhdhfkkfZaten gizli bi buluşma olacaktıTüh konum attım resmen foruma
Evet olmuş
Hee bi de forumda 4.yılasdhdhfkkf
Aynen konum atmış oldunBiz değiştirelrim bari mekanı
konuyada sadece bu detayı ekledim:
2017 yılında ilk konumu açmıştım ve son 1 yılda bir çok kategoride konu açmaya başladım. Artık konu açmada 1000'ler Kulübündeyim
Başlık bana biraz tuhaf geldi ama olsun
Aynen öyleHee bi de forumda 4.yıl3ü1 arada
o hangisi olcakAynen öyleBaşta 2si 1 aradaydı ama 3ü1 olduBelki bi bakmışız 4ü1 arada olmuş
Zorlasam elbet bulurum birşeylero hangisi olcak
Benim kaliteli mesajlarımın üzerine asla çıkamazsınkız kutlamamış mıyım 13 sayfa olmuş tek tek bakamamneyse daha çok hediye beklersin diyip kahkahamı bırakıp gidiyorum konudanbu da hediye sayılır aslının güzelliği geldi konuya @eskici nin mesajları üstüne anca toparlar konunuEkli dosyayı görüntüle 67857Ekli dosyayı görüntüle 67858
Okudum ben sonrasında birisi fazla hediye getirmiş diye başka hediyeye gerek yok demişsinyoo 1 hediye tek getirin dedimiyi okuyamamışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?