cahal türkiyeyle kriz bile çıkarttı dizi sen anca oğlan memelerini izle .ss hadi çüz
Benim Aklıma Acunun survivoru gibi bir eşy geldiKendisi gibi tuhaf bir şeydir işte
cahal türkiyeyle kriz bile çıkarttı dizi sen anca oğlan memelerini izle .ss hadi çüz
Benim Aklıma Acunun survivoru gibi bir eşy geldiKendisi gibi tuhaf bir şeydir işte
@xemrexxx göründüğü "ka" reelde komik ve atılgan biri değil tab2. Reelde uslu ve naif çocuğu oynuyor e içindeki gerçekleri de buraya dökmek gerekiyor tabi
Alamancı keremide kendine düşman etmiş @xemrexxx
@kerem reyiz bu melunun sonunu getirsin de kurtulalımAlamancı keremide kendine düşman etmiş @xemrexxx@Harunnn60 @gözlemci
Ama dış görüntüsü buradakı fırlama karakterine uyuyor yanı tipide fırlama güdük necmiye benzetiyorum ben
@xemrexxx düşmanım değil tam tersi gerçekten sevilecek nadir üyelerden biri, sorgu odasında da söylemiştim zaten bunları ona.Alamancı keremide kendine düşman etmiş @xemrexxx@Harunnn60 @gözlemci
Ama dış görüntüsü buradakı fırlama karakterine uyuyor yanı tipide fırlama güdük necmiye benzetiyorum ben
Ahahahaah niye başına bela alsın ki
Ahahahaah niye başına bela alsın ki
Sosyoloji okuyormuş ona bedeva deney@xemrexxx düşmanım değil tam tersi gerçekten sevilecek nadir üyelerden biri, sorgu odasında da söylemiştim zaten bunları ona.
Dış görüntüsünü bilemem ama fırlama tipler genelde kendi içlerinde çok farklı insanlar olabiliyor. 2 yıl psikoloji okuyan biri söylüyor bunları sana. Çoğu zaman en komikler aslında en yalnız ve en hüzünlüler olabiliyor ama Emreyi bilemem tabi
Çocuğu almanyaya getirsem dakikasında geri getir özledik diyenler olarak aklıma ilk gelenlersiniz.
Emre'den deney mi olur ayollSosyoloji okuyormuş ona bedeva deneyAlırmısın Emreyi Alamanyaya kerem
Günüme gün katar valla, seve seveSosyoloji okuyormuş ona bedeva deneyAlırmısın Emreyi Alamanyaya kerem
Fazla durmasın tabi ama bir süre uzak kalsa iyi olur aslında reyizÇocuğu almanyaya getirsem dakikasında geri getir özledik diyenler olarak aklıma ilk gelenlersiniz.
Emre'den deney mi olur ayoll
Ama oradan yine foruma giricek yanı bir bakıma bizim için kurtuluş yine olmuyorÇocuğu almanyaya getirsem dakikasında geri getir özledik diyenler olarak aklıma ilk gelenlersiniz.
Çocuk bu hafta ilk kez giriyor zaten reyizFazla durmasın tabi ama bir süre uzak kalsa iyi olur aslında reyiz
Oraya gidince uğraşacak başka birilerini bulur bu melunAma oradan yine foruma giricek yanı bir bakıma bizim için kurtuluş yine olmuyor
E yağmur ormanları yada yahşi batı'ya gitsin o zamanAma oradan yine foruma giricek yanı bir bakıma bizim için kurtuluş yine olmuyor
Oraya gidince uğraşacak başka birilerini bulur bu melun
kerem uğraşsın dursun haklısın aslında @eskiciE yağmur ormanları yada yahşi batı'ya gitsin o zamanYabani hauvanlarla mutlu mesut geçinsin
Bir giriyor pir giriyor reyiz haftada iki gün girmesi yetiyor zaten bizeÇocuk bu hafta ilk kez giriyor zaten reyizNe kadar kaybolsun?
Sadece 1 gün denk geldimBir giriyor pir giriyor reyiz haftada iki gün girmesi yetiyor zaten bizebirde bunun her gün girdiği zamanlar vardı ne troller yapardı sen denk geldin mi bilmiyorum o zamanlar çok çektik bu melundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?