Komşu Çocuğu vs Ben

@xemrexxx göründüğü "ka" reelde komik ve atılgan biri değil tab2. Reelde uslu ve naif çocuğu oynuyor e içindeki gerçekleri de buraya dökmek gerekiyor tabi

@xemrexxx göründüğü "ka" reelde komik ve atılgan biri değil tab2. Reelde uslu ve naif çocuğu oynuyor e içindeki gerçekleri de buraya dökmek gerekiyor tabi
Bu melun öyle kaliteli şeyler izlemez
@xemrexxx
Alamancı keremide kendine düşman etmiş @xemrexxx
@Harunnn60 @gözlemci

Ama dış görüntüsü buradakı fırlama karakterine uyuyor yanı tipide fırlama güdük necmiye benzetiyorum ben

Alamancı keremide kendine düşman etmiş @xemrexxx
@Harunnn60 @gözlemci

Ama dış görüntüsü buradakı fırlama karakterine uyuyor yanı tipide fırlama güdük necmiye benzetiyorum ben
@xemrexxx düşmanım değil tam tersi gerçekten sevilecek nadir üyelerden biri, sorgu odasında da söylemiştim zaten bunları ona.

Dış görüntüsünü bilemem ama fırlama tipler genelde kendi içlerinde çok farklı insanlar olabiliyor. 2 yıl psikoloji okuyan biri söylüyor bunları sana. Çoğu zaman en komikler aslında en yalnız ve en hüzünlüler olabiliyor ama Emreyi bilemem tabi

Ahahahaah niye başına bela alsın ki
Sosyoloji okuyormuş ona bedeva deney
Alırmısın Emreyi Alamanyaya kerem

Çocuk bu hafta ilk kez giriyor zaten reyiz
Ne kadar kaybolsun?
Bir giriyor pir giriyor reyiz haftada iki gün girmesi yetiyor zaten bize
birde bunun her gün girdiği zamanlar vardı ne troller yapardı sen denk geldin mi bilmiyorum o zamanlar çok çektik bu melundan

Bir giriyor pir giriyor reyiz haftada iki gün girmesi yetiyor zaten bize
birde bunun her gün girdiği zamanlar vardı ne troller yapardı sen denk geldin mi bilmiyorum o zamanlar çok çektik bu melundan
Sadece 1 gün denk geldim

@Çiğdem- dışında senle de mi uğraşıyor reyiz
E çocuk napsın günlük rutin haline getirmiş, diploma çıkartacak hatta