Ice_Cool_23
Favori Üye
Teşekkürler.. başlayayım mı yorumlara@MelankoliK buradan yaabilirsin yorumları.
Bakalım bu aksam neler olacak
@sokak sanati al sana bir izleyici daha.
Sende mi izliyosun.😱
Sen bıraktın niye geliyorsun bu konuya.
Benim yerime Harun geldi onu haber vermek için şey ettim.Bida gelmicem zaten ne haliniz varsa görün.
Günahkar'ı izlicek misin?
@sokak sanati al sana bir izleyici daha.
Sende mi izliyosun.😱
Sen bıraktın niye geliyorsun bu konuya.
Ben yazdan beri izliyorum, cok güzel bir dizi tam aile ile izlenebilecek bir diziBenim yerime Harun geldi onu haber vermek için şey ettim.Bida gelmicem zaten ne haliniz varsa görün.
Ben yazdan beri izliyorum, cok güzel bir dizi tam aile ile izlenebilecek bir dizi)))
Günahkar'ı izlicek misin?
Beni kaybettiğine pişman olucaksın görürsün.Günahkar'da döktürücem tek bile olsam.
Hazal'ım mı?Yorum niye yapmıyorsun peki.
Ben izleyeceğim Seçkin ve Hazal'ım için.Gülcan bozuyor ama kadroyu sevdim. Mabule'nin de bir albenisi var bende. Az da olsa.
Hazal'ım mı?Hazal'ı nerden tanıyon sen?Öyle hayran oluncak bi tip değil bence.
Tip olarak Gülcan ezer geçer.Kalbim Seni Seçti'de aşık olmuştum ben ona.Yani Gülcan'dan daha sevilecek bir tipi var.
Tip olarak Gülcan ezer geçer.Sarışın olduğu için Seçkin'le uyumlu oldular. Hazal'ın o kadroda ne işi var anlamış değilim hemde Seçkin'e partner olarak.Hiç yakışmıyorlar.
Hazal mı? Evet bencede.Kötü kızıda oynayamaz o şapşaloz.Neyse bekleyip görelim.
Kazma abla ahahahahaVe dizide babaaneyi çok seviyorum ( özellikle Kabir Kazması deyişini)
8.bölümü izledim.. bu Şehniz de bir şeyler var ama hadi bakalım ileriki bölümlerde göreceğiz ( Şu Yeşim Salkım'a niye kötü rol veriyorlar çok uyuz oluyor Huzur Sokağında da öyleydi 😡)Kazma abla ahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?