NOW Kocamın Ailesi - Dizi Yorumları

Ben de bir şey buldum ama karışık kafam Yonca'ların evinin kapısı değişti sanki.
Aynı şeyden bahsediyoruz.
İlk bölüm tekrarını çok izlediğim için her sahne beynime işledi 2.bölümde kapıyı görünce düşündüm bu böyle değildi dedim.

Miray çekiçle girecem diyordu yapar belki ilerleyen bölümlerde.
Miray o erkek gibi giyinenmiydi ?
Insallah girer gizem koymuslar diziye bu iyi bisey ama merak ediyorum neler var o evde yesim neler karistirmis gecmiste yesimin kocasinin cesedi o evdemi adam yok uzun zamandir ne zaman kadina sorulsa bir bahane uyduruyor o evde cuneyt ve kocasiyla alakali biseyler var
@Çiğdem- izle iste persembeleri gerilimi var dizinin biraz hem sen ne izliyosun yazin bakalim

Ne düşünüyosun benim yazdiklarimla alakali destekliyomusun begenip gecme bnm yazdiklarimi lo
Ceset meset sanmam adamı öldürse değirmen nasıl dönecek özel şoförler falan.
Engin'i bulmuş olabilirler ama karı koca saklayıp Almanya'ya yollamış olabilirler.

Ceset meset sanmam adamı öldürse değirmen nasıl dönecek özel şoförler falan.
Engin'i bulmuş olabilirler ama karı koca saklayıp Almanya'ya yollamış olabilirler.
Olabilir ama o evde onlarla alakali bisey var ve o kadin kendi üstune evleri falan almistir öldurmeden yani kira gelirleri vardir bide sirketi birine yonettiriyordur belki ama kesin bir gizem var o evde o evde olan seyler ortaligi karistiracak...

Sonuçta uyarlama öğrenilebilir aslında ama gerek yok.

Pek benzemiyor ama.
Bu arada sen önceki mesajlara uyarlama yazınca ben Kiraz Mevsimi'ne denilenler için dediğini zannettim.
Fragmanı izledin mi ev altında pastane olması falan aynı.
Neyse ki bu dizi 50 küsür bölüm sürmüş orijinali bitince sapma derdi olmaz.