Cok pasif kalmis ama Cuneyt bulundu diyince tedirgin olsu bi isler cevirmis o gecmiste bakalimYesim Salkin bu dizide sanki yok gibi
Cok pasif kalmis ama Cuneyt bulundu diyince tedirgin olsu bi isler cevirmis o gecmiste bakalimYesim Salkin bu dizide sanki yok gibi
Çekim hatası mı senaryo mu?İzledim ışık falan çok iyi olmuş ama geçen bölümden beri bir hata fark ettim konusunu açsam mı diye düşünüyorum.
Aynen evinin kapısını da zincirlemiş zaten.Cok pasif kalmis ama Cuneyt bulundu diyince tedirgin olsu bi isler cevirmis o gecmiste bakalim
Çekim hatası.Çekim hatası mı senaryo mu?
Aynen evinin kapısını da zincirlemiş zaten.
Ben de bir şey buldum ama karışık kafam Yonca'ların evinin kapısı değişti sanki.Çekim hatası.
Allah bilir neler var o evde ???!Çekim hatası mı senaryo mu?
Aynen evinin kapısını da zincirlemiş zaten.
Aynı şeyden bahsediyoruz.Ben de bir şey buldum ama karışık kafam Yonca'ların evinin kapısı değişti sanki.
Miray çekiçle girecem diyordu yapar belki ilerleyen bölümlerde.Allah bilir neler var o evde ???!
Miray o erkek gibi giyinenmiydi ?Miray çekiçle girecem diyordu yapar belki ilerleyen bölümlerde.
Evin dışını apartmanın içinin krokisini çıkardım kafamda.Aynı şeyden bahsediyoruz.İlk bölüm tekrarını çok izlediğim için her sahne beynime işledi 2.bölümde kapıyı görünce düşündüm bu böyle değildi dedim.
Forumda alay konusu olurdu ayrıca.Evin dışını apartmanın içinin krokisini çıkardım kafamda.Haber değeri yok bence. 🙄
Çekemeyen çok gün birincisi zirvedekilerin kaderi. 😎Forumda alay konusu olurdu ayrıca.
Ne düşünüyosun benim yazdiklarimla alakali destekliyomusun begenip gecme bnm yazdiklarimi loÇekemeyen çok gün birincisi zirvedekilerin kaderi. 😎
Ceset meset sanmam adamı öldürse değirmen nasıl dönecek özel şoförler falan.Ne düşünüyosun benim yazdiklarimla alakali destekliyomusun begenip gecme bnm yazdiklarimi lo
Olabilir ama o evde onlarla alakali bisey var ve o kadin kendi üstune evleri falan almistir öldurmeden yani kira gelirleri vardir bide sirketi birine yonettiriyordur belki ama kesin bir gizem var o evde o evde olan seyler ortaligi karistiracak...Ceset meset sanmam adamı öldürse değirmen nasıl dönecek özel şoförler falan.Engin'i bulmuş olabilirler ama karı koca saklayıp Almanya'ya yollamış olabilirler.
Sonuçta uyarlama öğrenilebilir aslında ama gerek yok.Olabilir ama o evde onlarla alakali bisey var ve o kadin kendi üstune evleri falan almistir öldurmeden yani kira gelirleri vardir bide sirketi birine yonettiriyordur belki ama kesin bir gizem var o evde o evde olan seyler ortaligi karistiracak...
Uyarlama mı cidden. 😱Sonuçta uyarlama öğrenilebilir aslında ama gerek yok.
Evet ogrenilebilir bencede gerek yok ogrenmeye ben cok guzel dizi yazardim iste bendeki hayal gücunu kullanmayi becertmiyolarSonuçta uyarlama öğrenilebilir aslında ama gerek yok.
Evet Kore dizisi yine.Uyarlama mı cidden. 😱
Pek benzemiyor ama.
Pek benzemiyor ama.Bu arada sen önceki mesajlara uyarlama yazınca ben Kiraz Mevsimi'ne denilenler için dediğini zannettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?