İyyy sarı kantaron nasıl 404 gibi yapışmış Halilciğime 🤪
Valla aynı sen 🤣
Benim alnımda sevaplarım yazar ancak.
Tiktakların olmak istediği masa özellikle ilk 2 kişi içinZenginliklerine kaldıkları yerden devam ederler umarım
İyyy sarı kantaron nasıl 404 gibi yapışmış Halilciğime 🤪
Valla aynı sen 🤣
Benim alnımda sevaplarım yazar ancak.
Tiktakların olmak istediği masa özellikle ilk 2 kişi içinZenginliklerine kaldıkları yerden devam ederler umarım
Kız ikisi dışında masada parlak yok ki. 😱Tiktakların olmak istediği masa özellikle ilk 2 kişi için
+1Kız ikisi dışında masada parlak yok ki. 😱
Kız ikisi dışında masada parlak yok ki. 😱
Orasi da sizin fantezi dünyanuza kalmış azıcık yaratıcı olun
Yaratmak Allah’a mahsustur sadece.Orasi da sizin fantezi dünyanuza kalmış azıcık yaratıcı olun
bebek kimden gıııı 😱
Aaaa umarım bu 6 ay muhabbeti diziye uğursuz gelmez. Zira Ceren Moray ve Nermin Yıldırım bu konuda sabıkalı.
Ayrıca 6 ay sonra Temmuz oluyor o sıcakta Hayriye neden kalın montla?Böyle mantık hatalarını görmüyor mu ekipten bir Allah'ın kulu?
Kız bu @Emre Ozansoy ve @Zeyno gacıları niye kendini bırakmamış adam şarkı yapmışBölüm yine çok güzeldi ama 6 ay zaman atlaması neden oldu ki ama güzel de olmuş diziye farklı bir hava takmış
Onlara yâr etmeyeceğimi bildikleri için.
hayriyenin oğlan seçimi senin gibi hiç ayırmıyorHayriye parlağı görünce şaşırdı iyice. .ss
Ben öyle ayran gönüllü değilim.hayriyenin oğlan seçimi senin gibi hiç ayırmıyor18 bölümde 3 farklı oğlan ortalama 1,5 ay sürüyor
Kenan mı kıvanç mı Çağatay mı burak mı Pekiyi o zamanBen öyle ayran gönüllü değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?