İyyy sarı kantaron nasıl 404 gibi yapışmış Halilciğime 🤪
Valla aynı sen 🤣
Benim alnımda sevaplarım yazar ancak.
Tiktakların olmak istediği masa özellikle ilk 2 kişi içinZenginliklerine kaldıkları yerden devam ederler umarım
İyyy sarı kantaron nasıl 404 gibi yapışmış Halilciğime 🤪
Valla aynı sen 🤣
Benim alnımda sevaplarım yazar ancak.
Tiktakların olmak istediği masa özellikle ilk 2 kişi içinZenginliklerine kaldıkları yerden devam ederler umarım
Kız ikisi dışında masada parlak yok ki. 😱Tiktakların olmak istediği masa özellikle ilk 2 kişi için
+1Kız ikisi dışında masada parlak yok ki. 😱
Kız ikisi dışında masada parlak yok ki. 😱
Orasi da sizin fantezi dünyanuza kalmış azıcık yaratıcı olun
Yaratmak Allah’a mahsustur sadece.Orasi da sizin fantezi dünyanuza kalmış azıcık yaratıcı olun
bebek kimden gıııı 😱
Aaaa umarım bu 6 ay muhabbeti diziye uğursuz gelmez. Zira Ceren Moray ve Nermin Yıldırım bu konuda sabıkalı.
Ayrıca 6 ay sonra Temmuz oluyor o sıcakta Hayriye neden kalın montla? Böyle mantık hatalarını görmüyor mu ekipten bir Allah'ın kulu?
Kız bu @Emre Ozansoy ve @Zeyno gacıları niye kendini bırakmamış adam şarkı yapmış @Dosi @AngelicaBölüm yine çok güzeldi ama 6 ay zaman atlaması neden oldu ki ama güzel de olmuş diziye farklı bir hava takmış
Onlara yâr etmeyeceğimi bildikleri için.
hayriyenin oğlan seçimi senin gibi hiç ayırmıyor 18 bölümde 3 farklı oğlan ortalama 1,5 ay sürüyorHayriye parlağı görünce şaşırdı iyice. .ss
Ben öyle ayran gönüllü değilim.hayriyenin oğlan seçimi senin gibi hiç ayırmıyor 18 bölümde 3 farklı oğlan ortalama 1,5 ay sürüyor
Kenan mı kıvanç mı Çağatay mı burak mı Pekiyi o zamanBen öyle ayran gönüllü değilim.