Songül ablam
Songül ablam
Ne olduda zengin oldular
Kirli Sepeti 13. Bölüm 1. Fragmanı | Şu Dünyada Üç Gün Güzel Yaşayalım
Kanalın gönderdiği yayın akışında haftaya bölüm var gözüküyor, yılbaşı özel bölümü gelir mi acaba?
Hakkı az bile
Bana ne ?
Tamam iyi hoş da o kadar da değil.
Aaaa yelloza bak oğlana yapışmış 😱
Çalı süpürgesi!!! Oğlan da bunun neyine yüz veriyorsa!!Aaaa yelloza bak oğlana yapışmış 😱
Dimi dimi resmen Zeyno beni yolsun diyor 🤣İyyy sarı kantaron nasıl 404 gibi yapışmış Halilciğime 🤪
@Zeyno görmesin
Çalı süpürgesi!!! Oğlan da bunun neyine yüz veriyorsa!!
aaaa medineye bak saf saf görünüp oğlanıu kaptı 😱 hep derim köylü güzeli safoz kılıklılar en tehlikelileriİyyy sarı kantaron nasıl 404 gibi yapışmış Halilciğime 🤪
Bazen Medine olmak istersinaaaa medineye bak saf saf görünüp oğlanıu kaptı 😱 hep derim köylü güzeli safoz kılıklılar en tehlikelileri@Carpe Diem @Yakamoz-Asi @Dosi @ozmoturk
Biz de yorum yapmışız etiket veya alıntı yapsana melun.aaaa medineye bak saf saf görünüp oğlanıu kaptı 😱 hep derim köylü güzeli safoz kılıklılar en tehlikelileri@Carpe Diem @Yakamoz-Asi @Dosi @ozmoturk
ıyyy profilinde farahı görünce içimden gelmediBiz de yorum yapmışız etiket veya alıntı yapsana melun.Neyse ki buradan önce görmüştüm.
aaaa medineye bak saf saf görünüp oğlanıu kaptı 😱 hep derim köylü güzeli safoz kılıklılar en tehlikelileri@Carpe Diem @Yakamoz-Asi @Dosi @ozmoturk
Anlar ne olduğunu basar tekmeyi Murat'ım.
Helal Medine ye🤣aaaa medineye bak saf saf görünüp oğlanıu kaptı 😱 hep derim köylü güzeli safoz kılıklılar en tehlikelileri@Carpe Diem @Yakamoz-Asi @Dosi @ozmoturk
Benim şapşik Medine ye aşık olmuşaaaa medineye bak saf saf görünüp oğlanıu kaptı 😱 hep derim köylü güzeli safoz kılıklılar en tehlikelileri@Carpe Diem @Yakamoz-Asi @Dosi @ozmoturk
Sonunda keko olmayan birisini sevebildinBenim şapşik Medine ye aşık olmuş
Aaa Songül ablam kaldı bir sap olarak en kısa zamanda birini bulur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?