1-2 bölüme kalmayacak gibi duruyor kısa sürdü bence. Bu arada Ayaz'ın söylediği şarkıyı kaçırmışım kötü olduİlk bir saat baya duygusal geçti. Öykü'nün babası hastaymış 1, 2 bölüme ölür. Şu 3 bölümdür niyeyse Öykü'ye uyuz olmaya başladım hala da uyuzum. Şimdi Ayaz affedecek Öykü'yü valla hiç istemiyorum barışmalarını.
1-2 bölüme kalmayacak gibi duruyor kısa sürdü bence. Bu arada Ayaz'ın söylediği şarkıyı kaçırmışım kötü oldu
Sesi dublajlıydı yine ama çekimi iyi yapmışlar kayma olmadı.
Evet sesi dublajdı ama okan programında kendim söyledim dedi @Billy Kane
Her neyse bölüm çok iyiydi ve dizi akıl oyunları yapmaya baslamis çok sevindim açıkcası
O akıl oyunları dediğim şeyi sonra açıklık getiririm
@beyazsoy
Aynen kendi sesiymiş ama dublajlı sesine çok benzettim.Evet sesi dublajdı ama okan programında kendim söyledim dedi @Billy Kane
Her neyse bölüm çok iyiydi ve dizi akıl oyunları yapmaya baslamis çok sevindim açıkcası
O akıl oyunları dediğim şeyi sonra açıklık getiririm
@beyazsoy
aynen bende çok benzettim ama yalan söyleyecek hali yoktu bence bu arada dün öykü ütü yaptı izledin mi ?Aynen kendi sesiymiş ama dublajlı sesine çok benzettim.
Dada da mı?aynen bende çok benzettim ama yalan söyleyecek hali yoktu bence bu arada dün öykü ütü yaptı izledin mi ?
evet dizide hamarat değil izlediğim kadarıylaDada da mı?
1 saat izledim. En son Engin Hepileri gelmişti kanser hastası biriyle telefon görüşmesi yaptı orda kapattım yattım.evet dizide hamarat değil izlediğim kadarıyla
keşke izleseydin bu arada nil peri ( seyma ) sonradan geldi1 saat izledim. En son Engin Hepileri gelmişti kanser hastası biriyle telefon görüşmesi yaptı orda kapattım yattım.
+ olarak Burcu'nun da repliklerinde değişme oldu. Kaçak Gelinler'de ki ince göndermeler burda da Burcu ile nonoş (Olcay) da yapıldı güzeldi yani. @beyazsoykeşke izleseydin bu arada nil peri ( seyma ) sonradan geldi
@beyazsoy akıl oyunları dediğim şeyi anlatıyorum , amerika gibi akıl oyunu değil ama
bu bölüm öykünün annesi kocasını evde tuttu , öyküden neden evden atmıyorsun filan dedi , son sahnelerde adamın kanser olduğu anlaşıldı , öykü annnesine neden bana demedin dedi
anneside sana desem ona acığın için barışırdı o byle birşey istemiyordu dedi
normalde türk dizilerinde byle olaylar hemen sylenir burada biraz farklılık yarattılar
diğer bir akıl oyunu
ofise gelen bir kadın ayazla görüşmek istedi bir projesi varmış
ayaz kadınla birşey grüşüyordu bunların fotolarını çektiler , başta herkes bu işi kadının yaptığını düşünüyordu sırf gazetecilere satmak için
son sahnede fotoğları çektiren şeymaymış ,
seyma bunu öneme verdi all diye
evet ekleme için sağol dediğim gibi @beyazsoy senaryo farklı olmuş gerçekten diğer diziler gibi sıradan değil bir farklılık var+ olarak Burcu'nun da repliklerinde değişme oldu. Kaçak Gelinler'de ki ince göndermeler burda da Burcu ile nonoş (Olcay) da yapıldı güzeldi yani. @beyazsoy